Home / Tabere / Tabăra Trăiește Altfel 2016

Tabăra Trăiește Altfel 2016

 

Autentic… dar până unde?
Ce faci la sfârÈ™itul lunii iulie? Dacă nu È›i-ai făcut încă planuri, îți dăm noi o sugestie. Dacă È›i-ai făcut deja … Nu e târziu să le schimbi. Vino alături de noi în Tabăra TrăieÈ™te Altfel Filadelfia, într-un anturaj potrivit È™i împreună cu tineri care își doresc cu adevărat să fie autentici.
În perioada 22 – 29 iulie 2016 va avea loc TABĂRA TRĂIEȘTE ALTFEL FILADELFIA.

Tema taberei din acest an: „AUTENTIC … DAR PÂNÄ‚ UNDE?” are ca scop motivarea tinerilor în a-È™i defini autenticitatea într-o lume în care cei mai mulÈ›i caută modele pe care să le copieze. Nu trebuie să ne prefacem că suntem altcineva, nu trebuie să fim o copie fidelă a cuiva, trebuie să fim pur È™i simplu noi, aÈ™a cum am fost creaÈ›i, trebuie să fim autentici. Să fim autentici în ceea ce priveÈ™te integritatea, familia, profesia, anturajul… să fim autentici în relaÈ›ia cu Dumnezeu. E timpul să ne descoperim această autenticitate È™i să o punem în valoare pentru El.

Tabăra Trăiește Altfel ne oferă mediul adecvat pentru a face asta, într-un anturaj potrivit și împreună cu tineri care își doresc cu adevărat să fie autentici.

Vom avea alături de noi slujitori din comunitatea penticostală și baptistă. În închinare ne vom bucura alături de Filadelfia Band, Trupa Adonai, Excelsis Worship, Paul Straniș Band.

De asemenea, vom avea alături de noi, în cadrul workshopurilor organizate, specialiști din diverse domenii de interes cum ar fi: marketing, management, juridic, psihologie,
fotografie și multe altele.

În plus, vor avea loc o serie de activităţi recreative, și anume: competiții sportive, drumeţii, foc de tabără, activități de grup şi multe altele, ce vă vor îmbogăţi din plin timpul liber şi perioada pe care o veti petrece în această tabără, aducându-vă în acelaşi timp şi mulţi prieteni.

Pentru mai multe detalii şi înscrieri vizitaţi pagina: http://traiestealtfel.wix.com/2016

 

Check Also

Tabăra – eu şi tatăl meu

Cine poate să participe? Tabăra „Eu È™i tatăl meu” este o tabără care doreÈ™te să …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *