Home / Tabere / Tabăra – eu şi tatăl meu

Tabăra – eu şi tatăl meu

Cine poate să participe?

Tabăra „Eu și tatăl meu” este o tabără care dorește să ajute la consolidarea relațiilor dintre cele două generații. La ea pot să participe copii și adolescenți, cu vârsta între 7-15 ani, și tații lor. Locurile sunt limitate și vor fi alocate în ordinea înscrierilor.

Notă pentru părinți/învățători:

Tabăra „Eu și tatăl meu“, organizată de AMEC, este deschisă pentru copiii și adolescenții care vin însoțiți de tații lor. Scopul taberei este să ofere un timp constructiv copiilor/adolescenților și taților lor. În program vor fi activități distractive și de construire a relațiilor în echipă (având în vedere că tatăl și copilul sunt o echipă), precum și învățătură biblică relevantă pentru tați și copii. Nu vor lipsi voia bună, mâncarea excepțională și timpul în care se clădesc relații.

Ideile practice sunt, de asemenea, un lucru primordial în programul taberei.

Aceasta este o tabără creștină – în fiecare zi va fi un timp în care copiii și tații lor vor învăța din Biblie și de la alții cum să trăiască o viață plăcută lui Dumnezeu.

Ce include taxa: Masa și cazarea la Centrul de Instruire AMEC, materiale pentru activitățile organizate la AMEC și o surpriză care să vă ajute să vă aduceți aminte de timpul petrecut împreună. Pe lângă taxă, este necesar să mai aveți încă 40 lei/persoană, care constituie activitatea la Arka Park Păltiniș. Aici aveți linkul.

Programul: În fiecare zi vor fi atât sesiuni specifice pentru tați și copii, cât și activități care ajută la clădirea relațiilor. Suntem siguri că împreună veți avea un timp distractiv.

Echipa de învățători – tabăra va fi desfășurată de lucrători AMEC cu normă întreagă și de invitatul nostru special, dl Marius Cruceru.

Costul total al taberei „Eu și tatăl meu” este de 150 lei pentru tată, la care se adaugă 100 lei pentru fiecare copil/adolescent cu care vine tatăl. Avansul pentru păstrarea fiecărui loc este de 50 lei (nerambursabil). Plata totală sau parțială pentru tabără poate fi făcută prin transfer în contul nostru de la BCR:

Numele deţinătorului contului: AMEC

Adresa: Calea TurniÅŸorului 90, 550 048 SIBIU

Banca: BCR – Sibiu, Str. Emil Cioran Nr. 1

Cod Swift: RNCBROBU CIF: 7148579

Cod IBAN: RO21 RNCB 0227 0360 5905 0001

Te rugăm să menționezi clar că aceasta este Taxa pentru tabăra „Eu și tatăl meu“, apoi trimite-ne un e-mail prin care să ne faci cunoscut numele persoanelor pentru care ai plătit.

Inscrie-te aici

 

 

Sursa: ameccef.com

Check Also

Tabăra “Tineri Fericiți”-Brădățel 2017

Tabăra se adresează tinerilor peste 14 ani È™i se concentrează pe munca în echipe. Timpul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *