Home / Femei / Te-ai inscris la Sarbatoare? 30 septembrie 2017

Te-ai inscris la Sarbatoare? 30 septembrie 2017

Revista Lydia, prima revista crestina pentru femei din Romania – cea mai cunoscuta revista de acest gen – aniverseaza 25 de ani de publicare neintrerupta. Cu aceasta ocazie, dorim sa organizam o sarbatoare la care te invitam cu mare drag sa participi si tu!


Nu putem concepe sarbatoarea fara tine, care esti, de fapt, rostul aparitiei acestei reviste. Impreuna, vom avea ocazia sa petrecem o zi memorabila, in care vom putea sa ne cunoastem: cititori, colaboratori, membri ai echipei redactionale si, in special, vom avea oportunitatea sa stam de vorba si sa aflam mai multe din culisele aparitiei revistei Lydia chiar de la fondatoarea ei, Elizabeth Mittelsaedt.
Le vom reintalni pe acele femei care de-a lungul anilor ne‑au umplut sufletele de speranta si buna-invatatura, vom fredona imnuri bine-cunoscute si ne vom desfata sufletele pe acordurile unor cantece intonate intr-o atmosfera calda si plina de bucurie.
Și, nu in ultimul rand, vom lua masa impreuna, pentru a avea un prilej in plus sa interactionam cat mai mult, pentru a construi relatii si prietenii tot mai stranse. Si multe alte surprize!
Detalii despre eveniment gasesti mai jos in aceasta pagina. Nu sta pe ganduri, inscrie-te chiar acum si fii parte a bucuriei Lydia!

 

Mai multe detalii:www.scriptum.ro

Check Also

DobândeÈ™te viaÈ›a care È›i-o doreÈ™ti cu adevărat – de Joyce Meyer

Am făcut prioritate din a studia despre dragoste în Cuvântul lui Dumnezeu. RevelaÈ›ia dragostei lui …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *