Home / Stiri Externe / Mii de musulmani il primesc pe Hristos și sunt botezați în Germania

Mii de musulmani il primesc pe Hristos și sunt botezați în Germania

Germania - Mii de imigranți musulmani l-au cunoscut pe Isus ca Mesia, fiul lui Dumnezeu și s-au hotărât să părăsească Islamul și sa treacă la creștinism.

O biserică luterană din Berlin, a integrat 1.200 de musulmani convertiți la Hristos în ultimii trei ani, în timp ce alti 80 de refugiați din Iran și Afganistan, au fost botezați în cadrul unei ceremonii din Hamburg.

Albert Babajan, pastorul care a condus ceremonia de botez, a declarat că noii convertiÈ›i la CreÈ™tinism au fost dezamăgiÈ›i de religia los islámica È™i au dorit o schimbare in viata lor. „Motivul pentru care si-au schimbat credinÈ›a lor este aceeaÈ™i pentru mulÈ›i: ei sunt dezamăgiÈ›i de Islam”, potrivit Mohabat News.

„Am căutat toată viaÈ›a mea pacea È™i fericirea, dar nu am găsit-o în Islam. Pentru fiinÈ›a mea,creÈ™tinismul înseamnă fericire”, a spus o femeie nou botezat.

Un alt refugiat de origine iraniană, Somaz, a declarat: „ÃŽn Islam, trăim mereu cu frică, cu frica de Dumnezeu, frica de pedeapsă, totuÈ™i Hristos este un Dumnezeu al iubirii.”.

Pentru a se stabili dacă refugiații au devenit adevărați creștini, pastorul Babajan întreabă: Cum și-a schimbat viața, Hristos?.

” CredinÈ›a creÈ™tină schimbă modul de gândire, viziune asupra lumii. Dacă cineva îmi spune că noaptea poate dormi în pace sau poate ierta un duÈ™man vechi, atunci eu È™tiu că în inima lui el este un creÈ™tin”, a spus pastorul.

Pastorul Babajan a botezat 196 de musulmani, numărul acestora va crește la 500 până la sfârșitul anului.

Check Also

Extrema dreaptă intră în parlamentul german – Eliza Vlădescu

După ziua de duminică, pieÅ£ele financiare din Europa, È™i nu numai, răsuflă încă o dată …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *