Home / Stiri Externe / Mii de musulmani il primesc pe Hristos și sunt botezați în Germania

Mii de musulmani il primesc pe Hristos și sunt botezați în Germania

Germania – Mii de imigranți musulmani l-au cunoscut pe Isus ca Mesia, fiul lui Dumnezeu și s-au hotărât să părăsească Islamul și sa treacă la creștinism.

O biserică luterană din Berlin, a integrat 1.200 de musulmani convertiți la Hristos în ultimii trei ani, în timp ce alti 80 de refugiați din Iran și Afganistan, au fost botezați în cadrul unei ceremonii din Hamburg.

Albert Babajan, pastorul care a condus ceremonia de botez, a declarat că noii convertiți la Creștinism au fost dezamăgiți de religia los islámica și au dorit o schimbare in viata lor. „Motivul pentru care si-au schimbat credința lor este aceeași pentru mulți: ei sunt dezamăgiți de Islam”, potrivit Mohabat News.

„Am căutat toată viața mea pacea și fericirea, dar nu am găsit-o în Islam. Pentru ființa mea,creștinismul înseamnă fericire”, a spus o femeie nou botezat.

Un alt refugiat de origine iraniană, Somaz, a declarat: „În Islam, trăim mereu cu frică, cu frica de Dumnezeu, frica de pedeapsă, totuși Hristos este un Dumnezeu al iubirii.”.

Pentru a se stabili dacă refugiații au devenit adevărați creștini, pastorul Babajan întreabă: Cum și-a schimbat viața, Hristos?.

” Credința creștină schimbă modul de gândire, viziune asupra lumii. Dacă cineva îmi spune că noaptea poate dormi în pace sau poate ierta un dușman vechi, atunci eu știu că în inima lui el este un creștin”, a spus pastorul.

Pastorul Babajan a botezat 196 de musulmani, numărul acestora va crește la 500 până la sfârșitul anului.

Check Also

Extrema dreaptă intră în parlamentul german – Eliza Vlădescu

După ziua de duminică, pieţele financiare din Europa, și nu numai, răsuflă încă o dată …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *