Home / Diverse / Jeff Williams, astronaut NASA: „Am văzut lucrarea unui Dumnezeu infinit”

Jeff Williams, astronaut NASA: „Am văzut lucrarea unui Dumnezeu infinit”

USA- Un astronaut american a rămas 534 de zile în spațiu, unde a asistat îndeaproape la frumusețea creatiei lui Dumnezeu.

Jeff Williams, astronaut NASA, este comandantul celei de-a 48-a expediții a Stației Spațiale Internaționale (ISS). El a împărtășit recent unele din experiențele sale când a văzut Pământul din exterior.

Din fereastra stației spațiale, Williams a văzut spațiul și planeta Pământ, ceea ce a întărit credința lui în creația lui Dumnezeu, pentru că el este convins că universul nu este întâmplător.

Când m-am uitat pe fereastră și am văzut toate acestea, mi-am putut imagina că toate elementele sunt create de un Dumnezeu infinit. Am văzut design-ul, frumusețea, scopul tuturor și ordinea în fiecare detaliu si mi-am dat seama ca toate aceste elemente sunt creația unui Dumnezeu puternic si măreț„, a spus Williams.

Astronautul spune că tot ceea ce vedem, face parte din creația lui Dumnezeu. „Din acea locație am putut avea o vedere spectaculoasă a lucrării extraordinar de frumoase a Creatorului.”

„Ceea ce am văzut pe fereastra din interiorul stației, îmi adâncește înțelegerea a ceea ce știam din Scriptură cu privire la lucrarea uimitoare de creație a lui Dumnezeu. Este o experiență care m-a făcut să văd cât de mici si neînsemnați suntem noi”, a spus astronautul.

Williams, care are o formare științifica, a declarat că singurii oameni care văd de fapt, un „conflict” între Biblie și știința sunt cei care refuză să recunoască existența lui Dumnezeu.

Pe lângă munca pe stația spațială, inclusiv spacewalks, a spus că încă mai are timp pentru rugăciune și citirea Cuvântului.

Check Also

Socotelile din suflet – Florin Ianovici

Viața se petrece între colții nemiloși ai unei lumi crude care caută pe cine să …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *