Home / Diverse / Jeff Williams, astronaut NASA: „Am văzut lucrarea unui Dumnezeu infinit”

Jeff Williams, astronaut NASA: „Am văzut lucrarea unui Dumnezeu infinit”

USA- Un astronaut american a rămas 534 de zile în spațiu, unde a asistat îndeaproape la frumusețea creatiei lui Dumnezeu.

Jeff Williams, astronaut NASA, este comandantul celei de-a 48-a expediții a Stației Spațiale Internaționale (ISS). El a împărtășit recent unele din experiențele sale când a văzut Pământul din exterior.

Din fereastra stației spațiale, Williams a văzut spațiul și planeta Pământ, ceea ce a întărit credința lui în creația lui Dumnezeu, pentru că el este convins că universul nu este întâmplător.

Când m-am uitat pe fereastră È™i am văzut toate acestea, mi-am putut imagina că toate elementele sunt create de un Dumnezeu infinit. Am văzut design-ul, frumuseÈ›ea, scopul tuturor È™i ordinea în fiecare detaliu si mi-am dat seama ca toate aceste elemente sunt creaÈ›ia unui Dumnezeu puternic si măreÈ›„, a spus Williams.

Astronautul spune că tot ceea ce vedem, face parte din creaÈ›ia lui Dumnezeu. „Din acea locaÈ›ie am putut avea o vedere spectaculoasă a lucrării extraordinar de frumoase a Creatorului.”

„Ceea ce am văzut pe fereastra din interiorul staÈ›iei, îmi adânceÈ™te înÈ›elegerea a ceea ce È™tiam din Scriptură cu privire la lucrarea uimitoare de creaÈ›ie a lui Dumnezeu. Este o experiență care m-a făcut să văd cât de mici si neînsemnaÈ›i suntem noi”, a spus astronautul.

Williams, care are o formare È™tiinÈ›ifica, a declarat că singurii oameni care văd de fapt, un „conflict” între Biblie È™i È™tiinÈ›a sunt cei care refuză să recunoască existenÈ›a lui Dumnezeu.

Pe lângă munca pe stația spațială, inclusiv spacewalks, a spus că încă mai are timp pentru rugăciune și citirea Cuvântului.

Check Also

Socotelile din suflet – Florin Ianovici

ViaÈ›a se petrece între colÈ›ii nemiloÈ™i ai unei lumi crude care caută pe cine să …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *