Home / Stiri Externe / Implanturile cu microcip sunt „senzație” în Australia

Implanturile cu microcip sunt „senzație” în Australia

Serviciu promite că oamenii vor fi „superhumani”
AUSTRALIA. – Australia poate deveni prima țară din lume care ofera implanturile cu microcipuri pe scară largă pentru populația sa. Din 2010, guvernul țării a discutat un plan potențial de a utiliza microcipuri RFID pentru a moderniza sistemul său de sănătate.
În acest an, ideea pare sa fie pusa in practica, dar motivația nu este rezultatul unei campanii guvernamentale.
In anunțuri se arata felul  în care microcipul  implantat în piele aduce beneficii, acest lucru a condus la o cerere spontană.
NEWS.com.au a publicat recent un articol intitulat: „. Australienii îmbrățișeaza microcipurile de tehnologie pentru a fi supraumani” Potrivit site-ului, acesta este unul dintre cele mai importante lucruri din țară, sute de australieni sunt în căutarea de a beneficia de posibilitatea de a deschide uși, pornind luminile și să aibă acces la calculatoare doar cu un val de mana.
„Fata de la Propaganda ” este Shanti Korporaal, din Sydney, care a implementat două microcipuri diferite de marimea unui bob de orez, unul în fiecare din mâinile sale.
Într-una dintre ele el are controlul ușilor și porților, care au nevoie de chei și parole pentru a accesa computerul sau dispozitivul mobil.
Pe de altă parte, implantul funcționează ca o carte de vizită, și comunică cu smartphone-ul, permițând localizarea geografică și stocarea datelor medicale complexe.
Impreuna cu sotul ei, ea a creat „Chip My Life”, un serviciu de distribuție pentru a pretinde că implantul extinde ideea la toate regiunile din Australia. Korporaal  așteapta ca în termen de câțiva ani microcipurile  lor sa fie  configurate pentru a plăti facturile și poate pentru a  termina nevoia de a utiliza carduri de numerar și de credit.
„Ideea de super-umane prezentate în multe povești de ficțiune este acum reală”, ea a subliniat. Într-un interviu cu site-ul australian, Shanti, 27, ea a declarat că familia și prietenii ei sunt deja gelosi de  noul lor stil de viață cu microcip.
„Ei nu au avut o opoziție față de tatuajele mele, dat  în raport cu cip da. Prietenii mei sunt gelosi „, spune ea.
1200 utilizatori cu cipuri
Amal Graafstra medicul care a injectat jetoanele din Shanti Korporaal pretinde că a făcut același lucru în circa 1.200 de australieni. Potrivit lui, după anestezie locală, includerea este realizată în două secunde.
Prețurile variind de la $ 80 până la $ 140, oricine se poate alătura. Aceste comunități în creștere „biohackers”, care cred că pot folosi tehnologia pentru a îmbunătăți performanța umană, nu  se limita doar la  Australia.
Recent, o companie suedeză a oferit angajaților posibilitatea de a face schimb de carduri de identificare chip-uri, care ar deschide ușile. Mai mult de 400 au acceptat propunerea.

 

Sursa: www.noticiacristiana.com

Check Also

Extrema dreaptă intră în parlamentul german – Eliza Vlădescu

După ziua de duminică, pieţele financiare din Europa, și nu numai, răsuflă încă o dată …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *