Home / Misiune / Dupa un an de misiune cu TPM

Dupa un an de misiune cu TPM

Daca la 21 ianuarie 2008 am inceput Scoala Internationala de Ucenicie (DTS) in Tineri Pentru Misiune, la 21 iulie am inceput sa lucrez ca voluntar cu TPM cu o dedicare de 2 ani.

De ce TPM? La orizont zaream multa misiune; intr-o zi citeam in Fapte despre un altar inchinat unui DUMNEZEU NECUNOSCUT, iar TPM are un motto foarte puternic: “Sa-L cunoastem pe Dumnezeu si sa Il facem cunoscut”. Admiram cele 17 valori care stau la baza TPM, dar doream si sa imi arat recunostinta fata de binecuvantarea pe care am primit-o prin DTS. Am acceptat acest timp de 2 ani datorita unei chemari la misiune, dar si ca o pregatire pentru ceva si mai maret.

Au fost 12 luni care au trecut repede, dar le-am trait din plin. Pot spune ca asteptarile mele au fost depasite si am satisfactia de a fi reusit impreuna cu Dumnezeu in planurile pe care le-am facut. Am avut harul sa merg in misiune in Turcia, Uganda, Kenya, India, iar acum sunt in Oltenia, in ciuda provocarilor financiare. Imi place si la baza de misiune din Medias unde am niste lideri si colegi minunati; de asemenea sunt multumit si de responsabilitatile pe care le am in domeniile: pastoral, finante, DTS si echipa de management.

In ciuda implinirilor, pentruca viata de crestin nu inseamna sa faci doar ceea ce iti place, bineinteles ca am avut si momente in care nu as fi vrut sa fiu in misiune. In aceste situatii, de obicei aveam ceva de corectat in legatura cu increderea in Dumnezeu, dragostea pentru oameni sau sfintenia.

In continuare vreau sa stau la dispozitia Domnului mai mult decat la dispozitia unei organizatii, si am nevoie ca El sa imi clarifice ce trebuie sa fac pe termen scurt, mediu si lung; e bine ca am alternative, dar vreu sa fiu omul potrivit, care sa faca lucrul potrivit la locul si timpul potrivit. Stiu ca a-L sluji pe Dumnezeu nu este doar cea mai mare oportunitate ci o porunca.

Multumesc tuturor celor care au fost sau au ramas alaturi de mine, dar si celor care vor fi de acum incolo!

http://micaelbog.wordpress.com

Check Also

Scoala de ucenicie si misiune

  Mai multe detalii : tpmcraiova.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *