Home / Diverse / Dincolo de limite

Dincolo de limite

…ma luptam cu un obicei pacatos, iar telul meu era de a lungi la maxim timpul dintre doua caderi consecutive, deci stiam ca undeva exista acel maxim care ma limita atat de mult sa respir aerul curat al victoriei; uneori eram mult sub propriile-mi asteptari, dar culmea frumusetii ramanea un nou record.

Adevaratul succes este prezenta lui Dumnezeu; este vorba despre El, chiar daca indraznesc sa ma consider opera Lui de arta. Nimeni nu ma poate opri sa visez impreuna cu El; chiar sunt chemat sa rastorn orice imaginatie care se ridica impotriva planurilor Lui pentru viata mea. Cand il iubesc pe Dumnezeu, toate lucrurile se pun in miscare sa formeze o echipa care va avea un singur scop: binele meu!

Viata fara obstacole ar fi prea plictisitoare, si nici nu caut sa traiesc pe muchie de cutit, dar daca se intampla, impreuna cu Tata am bucuria de a trece dincolo de orice limita. Cu ce limite ma mai confrunt inca? Dumnezeul meu nu este limitat nici de bani, deci nici eu nu mai am nevoie de aceasta restrictie. De ce sa ma concentrez asupra nevoii mele si nu asupra providentei Celui care poate implini nevoia?

N-am fost creat sa fiu un ostatic, ci un razboinic mai mult decat biruitor; sunt din Familia Regala si stapanesc lucrurile din viata mea, renunt la sentimentul de inferioritate. Duhul Sfant m-a facut sa simt vant proaspat sub aripile mele de vultur. El vrea ca mereu sa lucrez la inaltimea potentialului primit, in timp ce mi-l tot creste.

Avem abilitatea de a ne alege altitudinea in orice circumstanta, liberi de catusele mentalitatii de victima; Cea mai evidenta realitate din viata ta sa fie “pot totul in Cristos care ma intareste”!

http://micaelbog.wordpress.com

Check Also

Socotelile din suflet – Florin Ianovici

ViaÈ›a se petrece între colÈ›ii nemiloÈ™i ai unei lumi crude care caută pe cine să …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *