Home / Misiune / Şcoala Internaționala de Ucenicie

Şcoala Internaționala de Ucenicie

Ce e SIU?
Şcoala Internațională de Ucenicie (ȘIU) este o școală de pregătire misionară, care se desfășoară pe durata a 5 luni, fiind împărțită în două faze.

Faza I: PARTEA TEORETICÄ‚
Cuprinde 11 săptămâni în sala de clasă şi o săptămână de misiune în România. În această fază, profesori din Romania, cât și din afara țării, vor împărtăşi experienţele lor şi vor preda câte un subiect nou în fiecare săptămână, cum ar fi: Auzirea vocii lui Dumnezeu, Inima de Tată a lui Dumnezeu, Rugăciune, Iertare, Evanghelizare trans-culturală și multe altele!

Faza II: PARTEA DE MISIUNE
Cuprinde 2 luni de misiune transculturală, unde vei putea să pui în practică ceea ce ai învăţat în partea teoretică. Având în vedere numărul mare de refugiaţi în Europa, nevoile multe şi noile oportunităţi de slujire, locaţiile pentru misiune vor fi cel mai probabil în Europa. Ţara sau ţările vor fi anunţate în momentul în care se cunosc.
Scopul ȘIU

Să echipeze creștinii, indiferent de vârstă și nivel de maturitate spirituală, pentru a crește în relația lor personală cu Dumnezeu și să dezvolte un caracter tot mai asemănător cu a lui Isus.
Să stârnească în studenți pasiune pentru cei pierduți și pentru cei răniți, arăntându-le cum pot avea un impact și să producă o schimbare, indiferent de slujba pe care o au, țara în care locuiesc sau domeniul în care Dumnezeu îi cheamă să slujească.
Să-i ajute pe studenți să-și clădească o fundație biblică puternică, să înțeleagă Natura și Caracterului lui Dumnezeu și cum să aplice aceste adevăruri în viața de fiecare zi.
Să provoace creștinii, bărbați și femei, să se implice în mod activ în biserica locală, în comunitatea în care trăiesc și în misiunea de evanghelizare a lumii întregi.
Să înțeleagă lucrarea internațională a Tineri Pentru Misiune, valorile fundamentale ale acestei mișcări, chemarea ei și oportunitățile de slujire pe care le oferă.

Mai multe detalii : www.ywamconstanta.ro

scoala_ucenicie

Check Also

Misiune in Republica Moldova prin APME Romania

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *