Home / Tineri / Fii un erou al credinţei în generația ta (Prima parte)

Fii un erou al credinţei în generația ta (Prima parte)

Când citim pasajul din Evrei 11 despre eroi ai credinței dar și biografii ale unor oamenii mari ai credinței, tindem să ne uităm la ei cu admirație și cu impresia că noi niciodată nu ne vom ridica la nivelul lor.
Uităm ca Dumnezeu a fost cel care i-a chemat, a lucrat cu ei și în ei, făcând lucruri mari. Dumnezeu nu s-a schimbat și nici chemarea Lui. În ultimul verset din Evrei 11, ni se spune ca se așteaptă de la noi să ajungem la desăvârșire alături de Enoh, Noe, Avraam și toți sfinții lui Dumnezeu. Cu alte cuvinte, tu și cu mine suntem chemați să fim eroi ai credinței în generația noastră

Ești gata să răspunzi chemării lui Dumnezeu pentru viața ta?

Un adevărat erou are empatie și inițiativă, deci vino pregătit să pornești într-o aventură a empatiei, în care vei descoperii cât de actual este mesajul plin de dragoste al Evangheliei, într-o lume individualistă.

Te așteptăm pe data de 3 Octombrie si mai apoi în a doua parte pe 14 octombrie , la sediul Alege Viața,(Aleea Lacul Morii,Nr 3, 030171 București), România să ne închinăm împreună și să aflăm mai multe despre cum putem avea impact în mijlocul generației noastre.

Sursa: www.facebook.com

Check Also

Gândește-te la preț! | Sexualitatea din perspectiva Bibliei

Dacă suntem discreÈ›i, ar mai avea cineva de suferit? ÃŽn lecÈ›ia de astăzi vom vedea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *