Home / Tineri / Academia Liderilor de Tineret la Timisoara (04-15 Iulie 2016)

Academia Liderilor de Tineret la Timisoara (04-15 Iulie 2016)

 

Academia Liderilor de Tineret este un proiect comun al bisericilor Casa Inchinarii si Metanoia Timisoara. Din pasiune pentru generatia tanara, s-a nascut o dorinta si un vis in inimile noastre, si anume prin intermediul academiei vom favoriza un loc prielnic, unde liderii de tineret pot sa fie incurajati si ajutati in lucrarea lor cu tinerii.
ALT isi propune sa instruiasca si sa echipeze lideri de tineret la nivel local si national. Programul academiei se adreseaza tinerilor cu varsta intre 17-35 de ani.

Dorinta noastra este ca prin intermediul academiei, liderii de tineret, sau aspirantii, sa se intoarca in bisericile lor inspirati, curajosi si cu o pasiune mai mare pentru aceasta generatie.

Pe parcursul Academiei vom studia mai multe subiecte impreuna, care sunt importante pentru tine ca lider si pentru lucrarea de tineret din biserica ta. Unele subiecte sunt prezentate mai jos. Partea practica este foarte esentiala la ALT, asadar lectiile sunt foarte deschise si interactive iar studentii sunt pusi sa lucreze in echipe si pe cont propriu, avand diferite task-uri practice pe baza subiectelor propuse.
Programul academiei este unul dinamic incluzand predarea unor cursuri teoretice si practice, inchinare si slujire, team-building, sesiuni de intrebari si raspunsuri, evaluare si graduare.

Cursurile academiei se desfasoare zilnic, timp de 11 zile, de dimineata pana seara, cu pauze aferente, in cladirea bisericii Metanoia Timisoara.

Mai multe detali pe www.alt.ro

Check Also

Seara de tineret la Poarta Cerului – 22 mai 2017

Luni , 22 mai 2017, de la ora 19:00-21:00 , la Biserica Penticostala Poarta Cerului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *