Home / Stiri Externe / Vrăjitoarele din întreaga lume s-au unit împotriva lui Donald Trump. Vor face o vrajă împotriva președintelui american

Vrăjitoarele din întreaga lume s-au unit împotriva lui Donald Trump. Vor face o vrajă împotriva președintelui american

Vrăjitoarele s-au unit împotriva lui Donald Trump. Acestea vor face vineri, 24 februarie, o vrajă împotriva președintelui american, dar și împotriva ”tuturor acelora care îl ajută”, potrivit metro.co.uk

Vrăjitoarele vor executa un ritual la miezul nopţii, la fiecare Semilună în scădere, până când Donald Trump va fi îndepărtat din funcţia de preşedinte. Desigur, miezul nopţii se produce în momente diferite de-a lungul şi de-a latul planetei, însă anunţul publicat vineri vizează miezul nopţii de pe coasta de Est americană.

Evenimentul are şi o pagină de Facebook care se intitulează ”Mass Spell to Bind Donald Trump Feb. 24th”. Vrăjitoarele au explicat pe aceeaşi pagină de Facebook şi felul în care vraja poate fi executată, precizând ingredientele (obligatorii şi optionale), modul de preparare, ritualul (mişcări, acţiuni şi incantaţii) şi finalul vrăjii.

E nevoie ca si noi crestinii sa ne rugam si sa mijlocim inaintea tronului lui Dumnezeu pentru protectia presedintelui si tuturor celor ce au devenit tinta intunericului. Daca Dumnezeu a ingaduit ca acest om sa devina presedinte si sa schimbe cursul natiunii noastre, El il va proteja pe presedinte, ne va proteja si pe noi si va duce aceasta lucrarea la bun sfarsit. Ne incredem in Dumnezeu si stim ca planul Sau se va realiza, oricare ar fi acel plan.

 

Sursa: rodiagnusdei.wordpress.com

Check Also

Extrema dreaptă intră în parlamentul german – Eliza Vlădescu

După ziua de duminică, pieÅ£ele financiare din Europa, È™i nu numai, răsuflă încă o dată …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *