Home / Muzica Crestina / Concerte / „Not an Idol” lansează proiectul național iStand

„Not an Idol” lansează proiectul național iStand

Trupa muzicală „Not an Idol” dă startul unui proiect de anvergură națională – iStand. Ei anunță în perioada 16-26 martie desfășurarea unui turneu de „Laudă și închinare” în mai multe localități din Republica Moldova, pentru a-i încuraja pe creștini să stea în „spărtură”, mijlocind înaintea lui Dumnezeu pentru țară.

„De ce iStand? Am observat în ultima perioadă o tendință în rândul creștinilor de a se ruga și mijloci pentru nevoi specifice doar atunci când apar probleme sau crize sociale. Mulți comentează sau postează pe Facebook status-uri, gen – „#rezist” sau „We stand for Paris, New Orlean, Bucharest…„. Dar, de cele mai multe ori, aceste cuvinte rămân lipsite de forța schimbării. Noi venim cu o altă perspectivă, motivând oamenii să mijlocească pentru țara și orașele lor, în rugăciune. Vrem să proclamăm schimbare în țara noastră în Numele lui Isus. Nu vrem să trăim cu frica de a NU se întâmpla ceva rău, ci, dimpotrivă, să declarăm, prin credință, că se vor întâmpla lucruri mari, vindecarea națiunii, printr-o întoarcere sinceră la Dumnezeu. Știm că ”orice ni se dă bun şi orice dar desăvârşit este de sus, coborându-se de la Tatăl luminilor, în care nu este nici schimbare, nici umbră de mutare “ (Iacov 1:17). Vă invitam să veniți cu noi pentru a experimenta acest lucru, unindu-vă cu noi în închinare, în fața lui Dumnezeu, mijlocind împreună pentru țară. Fii parte din acest proiect iStand, alăturându-te la evenimentul organizat în orașul tău sau în cel mai apropiat oraș. Conectează-te cu noi în închinare”, a declarat pentru Moldova Creștină, Mark Oselski, liderul trupei „Not an Idol”.
Potrivit organizatorilor, turneul iStand se va desfășura în următoarele localități:

La Chișinău „Not an Idol” va evolua în data de 25 martie, în incinta Filarmonicii Naționale „Serghei Lunchevici”, începând cu orele 18.00.
Intrarea este GRATUITĂ în toate localitățile, cu excepția or. Chișinău. Prețul biletului – 50 de lei. Biletele vor putea fi disponibile începând cu 1 martie, în casele Filarmonicii sau la numărul de telefon 022 53 95 14.
Trupa „Not an Idol” a fost fondată în anul 2012. Denumirea a fost inspirată din Biblie, din cartea Isaia 42:8: „Eu sunt Domnul, acesta este Numele Meu; şi slava Mea n-o voi da altuia, nici cinstea mea idolilor”. Scopul „Not an Idol” este să-L vestească pe Hristos și să-i conducă pe oameni în laudă și închinare lui Dumnezeu.

Check Also

Alin È™i Emima Timofte la Londra – Asteptam sa laudam impreuna cu voi Numele Domnului !

Sursa: alinsiemimatimofteoficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *