Home / Stiri Externe / „Urmeaza Marea Britanie”. Jihadistii ISIS „au ca tinta Londra” dupa masacrele din Germania si Franta

„Urmeaza Marea Britanie”. Jihadistii ISIS „au ca tinta Londra” dupa masacrele din Germania si Franta

 

Organizatia terorista Stat Islamic avertizeaza ca urmatoarea tinta, dupa atacurile teroriste recente din Germania si Franta, este Londra. Jihadistii au postat pe aplicatia de mesagerie Telegram imagini cu marile capitale ale lumii, inclusiv capitala Marii Britanii, promitand sa comita atrocitati acolo in viitorul apropiat, scrie express.co.ok.

Una dintre fotografii este cea a Statuii Libertatii, din New York, cuprinsa de flacari, insotita de mesajul: „Washington, in curand”, o referire la capitala Statelor Unite.

Nu se stie daca aceste avertismente privind noi atacuri teroriste sunt credibile, dar vor spori temerile ca jihadisti vor incerca sa aduca si Marea Britanie teroarea care a cuprins Europa , comenteaza sursa citata.

Miercuri, serviciile de securitate britanice au anuntat ca mentin nivelul de alerta „sever”ceea ce inseamna ca este posibil un atac. Autoritatile britanice au anuntat sporirea masurilor de securitate in locurile publice, inclusiv in preajma lacasurilor de cult. Si le-au recomandat cetatenilor sa fie vigilenti si sa anunte orice li se pare suspect.

Sursa: www.hotnews.ro

Check Also

Extrema dreaptă intră în parlamentul german – Eliza Vlădescu

După ziua de duminică, pieÅ£ele financiare din Europa, È™i nu numai, răsuflă încă o dată …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *