Home / Stiri Externe / În ultima clipă, Scoția va scăpa, deocamdată, de un MEGA-BARNEVERNET!

În ultima clipă, Scoția va scăpa, deocamdată, de un MEGA-BARNEVERNET!

 

Curtea Supremă a Marii Britanii a decis împotriva legii „persoanei desemnate” („Named Person”). Prin „înalta grijă” a guvernului Socialist, un funcționar al Statului urma să fie alocat fiecărei familii scoțiene, pentru a verifica dacă copiii respectivei case sunt bine îngrijiți și educați. Motivația oficială era ca „Scoția să devină cel mai bun loc din lume pentru creșterea copiilor”! După standardele Guvernului, evident.
O coaliție de organizații creștine („retrograde”, în Noulimba progresistă) a cerut Curții Supreme să constate că „persoana desemnată” este o interferență de nepermis în viața de familie. Pentru moment, li s-a dat dreptate.
(Detalii la http://www.bbc.com/n…/uk-scotland-scotland-politics-36903513 )
Lumea din „1984” ia ființă sub ochii noștri:
„Am rupt legăturile dintre copil şi părinte, dintre bărbat şi femeie. Cine mai îndrăzneşte, în ziua de astăzi, să aibă încredere într-o nevastă, într-un copil, într-un prieten? Iar în viitor nu vor mai exista nici neveste, nici prieteni. Copiii vor fi luaţi de la sânul mamei de mici, cum iei ouăle de la găină. […] Nimeni nu va mai fi loial decât Partidului, nimeni nu va mai iubi pe nimeni altcineva decât pe Fratele cel Mare. Nu se va mai auzi un alt râs afară de hohotul celui care triumfă la înfrângerea unui duşman. Nu vor mai exista nici artă, nici literatură, nici ştiinţă. Când vom fi atotputernici, nu vom mai avea nevoie de ştiinţă. Nu va mai fi nici o deosebire între frumos și urât. Nu va mai exista curiozitate şi nici o bucurie a vieţii. Orice plăcere va fi anihilată. Dar întotdeauna – ţine mine, Winston – întotdeauna va exista intoxicaţia puterii, din ce în ce mai insistentă şi mai subtilă, întotdeauna şi în orice moment va exista fiorul victoriei, senzaţia indescriptibilă pe care o ai când calci în picioare un duşman neputincios.
Dacă vrei o imagine a viitorului, închipuie-ţi o cizmă zdrobind mutra unui om — şi asta pentru vecie.” (G. Orwell, „1984”)

Sursa: www.facebook.com

Check Also

Extrema dreaptă intră în parlamentul german – Eliza Vlădescu

După ziua de duminică, pieÅ£ele financiare din Europa, È™i nu numai, răsuflă încă o dată …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *