Home / Stiri Externe / SUA – Biserica construita in 24 de ore

SUA – Biserica construita in 24 de ore

SUA -Biserica mobilizează credincioșii să construiască o biserica în 24 de ore

Biserica „New Life” a mobilizat un grup de 350 de credincioși pentru a construi templul în statul Indiana. Cu doar trei ani de existență, o adunare penticostală a reușit să construiască noul său templu în doar 24 de ore.

Michael Faulk, pastor al bisericii „New Life” din Cumberland, Indiana (SUA), a cărui adunare a început în aprilie 2013, a declarat siteului internațional „Christian Post”, ca zidurile au fost ridicate joi dimineața și 24 de ore mai târziu, clădirea a fost terminata cu covor și vopsea.

„A avea un loc permanent în comunitatea noastră ne va permite să mergem mai departe pentru a atinge persoanele care locuiesc in zona noastră. Acest lucru va permite, de asemenea, să ne extindem lucrarea noastră în zonele in care nu am avut acces din cauza limitelor spațiului nostru închiriat, „, a spus Faulk.

„Clădirea noastră a fost proiectata pentru a fi partea unui proiect de construcție în mai multe etape. În timpul fazei de proiectare, am construit infrastructura necesara, pentru a putea crește in viitor. ”

Faulk a declarat, de asemenea, că a mobilizat aproximativ 350 de voluntari, pentru proiectul „Biserica într-o zi,” un proiect supravegheat de către Uniunea Internațională a Bisericilor Penticostale ( „UPCIs”).

„Furnizarea de spațiu pentru închinare, camere școală duminică, comuniune și în cele din urmă un loc primitor pentru cei care doresc să dezvolte relația lor cu Hristos”, au declarat . „Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru persoanele  stabilite în biserica” Viața Nouă „și ne așteptăm la o creștere în continuare, servind comunității în următorii ani.”

„După achiziționarea proprietății,” New Life „a depus o cerere la misiunea departamentului Americii de Nord pentru a construi noua cladire a bisericii într-o zi”, a spus Hobson.

Sursa: www.bibliatodo.com

Check Also

Extrema dreaptă intră în parlamentul german – Eliza Vlădescu

După ziua de duminică, pieţele financiare din Europa, și nu numai, răsuflă încă o dată …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *