Home / Stiri Externe / Norvegia: Rețea de pedofili de 51 de persoane, între care și politicieni, care abuzau copii, inclusiv bebeluși.

Norvegia: Rețea de pedofili de 51 de persoane, între care și politicieni, care abuzau copii, inclusiv bebeluși.

Descoperiri HORROR în Norvegia: Rețea de pedofili de 51 de persoane, între care și politicieni, care abuzau copii, inclusiv bebeluși. Unul din pedofili plănuia să-și violeze propriul copil, aflat încă în burta mamei! Ipoteză: copii români între victime!

Poliția norvegiană au descoperit o rețea de pedofili de peste 50 de persoane, în cadrul Operațiunii Dark Room, informează presa norvegiană.
 
Rețeaua, care cuprinde 51 de persoane, avea membri atât în Norvegia cât și în alte țări, iar în urma operațiunilor poliției au fost confiscate un număr uriaș de materiale foto și video, în care copii mici dar și sugari erau supuși abuzurilor.
 
Până acum, 20 de persoane au fost arestate în Vestul țării, iar alte 31 în celelalte districte. 
 
Toți cei 51 de inculpați sunt bărbați.
 
„Avem un caz în care persoana acuzată avea partenera însărcinată È™i discuta pe chat împreună cu complicii săi despre cum urmează să abuzeze bebeluÈ™ul după acesta se va naÈ™te. Materiale cu abuzuri asupra bebeluÈ™ilor au fost distribuite în reÈ›ea”, a afirmat Janne Ringset Helte, reprezentant al PoliÈ›iei Norvegiene, într-o conferință de presă de duminică.
 
Conform sursei citate, acuzațiile care li se aduc pedofililor sunt: relații sexuale și viol asupra copiilor sub 14 ani, complicitate, trafic de ființe umane, relații sexuale cu copii între 14 și 16 ani, producția, depozitarea și distribuția de materiale care conțineau abuzuri asupra copiilor.
 
Pe lista celor acuzaÈ›i se află È™i doi politicieni, unul din partea Partidului Laburist, iar celălalt din partea Partidului PaÈ™ii Progresului. 
 
Despre profilul inculpaților, reprezentanții poliției norvegiene afirmă că aceștia provind din toate domeniile de activitate, majoritatea au educație superioară și foarte bune cunoștințe în IT. Aceștia au folosit criptarea pentru a-și ascunde urmele.
 
ReprezentanÈ›ii PoliÈ›iei au afirmat că s-au strâns peste 150 de terabiÈ›i de materiale care conÈ›ineau abuzuri sexuale asupra copiilor. Cazul a început la Bergen, în 2015, atunci când un bărbat de 22 de ani a fost arestat pentru întreÈ›inerea de relaÈ›ii sexuale cu o fetiță de 14 ani. 
 
ÃŽn cadrul investigaÈ›iei, poliÈ›ia a descoperit că acesta purta discuÈ›ii cu persoane care aveau aceleaÈ™i apucături, totul făcând parte dintr-o reÈ›ea. Pedofilii își distribuiau unul altuia materialele, totul petrecându-se în aÈ™a zisul „Dark web”, spaÈ›iu care există pe reÈ›elele darknet, reÈ›ele care se suprapun peste Internetul public, dar care necesită software specific, anumite configuraÈ›ii sau o autorizaÈ›ie de acces.
 
Pedofilii își alegeau victimele dintre copiii vulnerabili, pe care îi copleșeau cu laude, convingându-i să trimită fotografii nud și să-și „exploreze sexualitatea”. În unele cazuri, victimele au fost de acord să se vadă în realitate cu pedofilii. În alte situații, infractorii își abuzau proprii copii.
 
Investigația s-a făcut cu ajutorul FBI.
 
George Alexander, cunoscutul luptător pentru drepturile românilor din Diaspora, cel care a devoalat abuzurile Serviciului de ProtecÈ›ie a Copilului din Norvegia – Barnevernet, susÈ›ine că printre copiii abuzaÈ›i se află È™i români È™i că acesta este motivul pentru care copiii sunt luaÈ›i din custodia părinÈ›ilor.
 

„Sunt oameni cărora le-au fost luaÈ›i copiii È™i daÈ›i pedofililor. Sunt oameni care au bănuieli serioase, dovezi că È™i copiii lor au fost abuzaÈ›i sexual!…

Vreau să spun încă o dată că numărul familiilor românești cărora le-au fost luați copiii, este mult mai mare decât o arată cifrele. Mulți sună și cer ajutor, dar nu îndrăznesc să iasă public și să spună ce li se întâmplă”, a scris Alexander pe facebook.

Ipoteza că anumite instituții răpesc copii din sânul familiei pentru a-i da pradă rețelelor de pedofili a mai fost vehiculată și în timpul cazului Bodnariu, când susținătorii statului norvegian din România au susținut că acestea sunt doar invenții, promovate de Rusia. Între timp, instanțele norvegiene au dat dreptate familiilor Bodnariu și Nan, care și-au primit copiii înapoi.

Sursa: activenews.ro

Check Also

Extrema dreaptă intră în parlamentul german – Eliza Vlădescu

După ziua de duminică, pieÅ£ele financiare din Europa, È™i nu numai, răsuflă încă o dată …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *