Home / Stiri Externe / Jocul BIBLIA în palma ta

Jocul BIBLIA în palma ta

Sectorul de jocuri pentru telefoane mobile este în continuă creștere și din ce în ce mai mult sunt create jocuri cu influenta creștină în Spania.

Conform celui mai recent Raport al Industriei Digitale din Spania, elaborat de Observatorul Național pentru Telecomunicații și societatea de  Informații (ONTSI), în timp ce modelele de afaceri bazate pe console de jocuri sau calculatoare încep să vadă redus venitul lor, modelele bazate pe dispozitivele mobile cresc și vor continua sa crească în următorii trei ani.

Potrivit aceluiași raport, cifra de afaceri în jocuri pentru telefoane mobile va crește de la 19,7 milioane de euro în 2016 la 30,6 milioane în 2020, ceea ce se traduce într-o rată de creștere anuală de 11,6% în această perioadă .

În același timp, potrivit Asociației spaniole de jocuri, în Spania există mai mult de 15 de milioane de jucători dintre care 53% sunt bărbați și 47% femei. În plus, 40% din populație petrece o medie de 6,2 ore pe săptămână jucându-se.

Având în vedere toate aceste date, putem rezuma că industria jocurilor video generează produse care consumă atât bărbați cât și femei, de toate vârstele și, de asemenea, are prezență și influență globală, cifra sa de afaceri la nivel mondial depășește 90 de miliarde de dolari.

Jocuri de abordare creștină

Prin urmare, această piață mare poate nu poate fi văzută doar din punct de vedere comercial, deoarece, în cazul în care atât de multe milioane de oamenii folosesc pentru divertisment, de ce să nu fie folosit ca un instrument pentru divertisment creștin? De ce să nu fie folosit ca un instrument pentru a predica Evanghelia?

Mai precis, aceste premise acțiuni Kupina.me, un mic studio de dezvoltare independentă și publicarea de aplicații mobile, formate de către un grup de tineri crestini sa angajat să creeze conținut pentru „, care, indiferent de vârstă, sex sau țara de reședință,cu o dorință sinceră de a învăța din Biblie și atrași de provocările biblice „.

Kupina.me a apărut ca „o alternativă la lipsa de jocuri și aplicații care promovează valorile creștine prin intermediul dispozitivelor mobile de calitate“. Dezvoltatorii cred că jocurile video pot fi un instrument de evanghelizare, în timp ce „toată lumea poartă un smartphone.“

În plus, ei susțin că „lumea creștină trebuie să se adapteze la această nouă realitate și să ofere noi instrumente de învățare de divertisment. Misiunea noastră este de a face ca fiecare persoană sa aiba cu el, cuvântul lui Dumnezeu în palma sa. Și jocurile video sunt un mod accesibil și atractiv, în special pentru noile generații, care petrec online mai mult de cinci ore pe zi. ”

Datorită creării de aplicații și jocuri cu conținut creștin pentru dispozitive mobile, avem în fața noastră o noua formă atractivă de divertisment. Nu doar să se joace și să piardă timpul, ci să se bucure de instrumente care „ne ajută să ținem cont de valorile creștine în viața noastră de zi cu zi“, și în același timp ne permite sa distribuim conținut de calitate, care duce într-adevăr la cunoașterea lui Isus și la evanghelizarea oamenilor.

Kupina.me a dezvoltat o serie de jocuri care au foarte mult succes ca „BibleUp! Enigme Biblice”, „În căutarea lui Isus”, „Personaje biblice”, „Jocul Mare al Bibliei”.

cristianosaldia.ne

Check Also

Extrema dreaptă intră în parlamentul german – Eliza Vlădescu

După ziua de duminică, pieţele financiare din Europa, și nu numai, răsuflă încă o dată …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *