Home / Stiri Externe / „Dorința mea este de a distruge Biblia,“ spune directorul „Frumoasa si Bestia“

„Dorința mea este de a distruge Biblia,“ spune directorul „Frumoasa si Bestia“

SUA- După toată controversa care implică o scenă gay din filmul „Frumoasa si Bestia,“ o mulțime de critici au ajuns la Disney, mai ales pentru că se adresează copiilor.
Directorul Bill Condon, care a declarat în diferite interviuri că inițiativa de a schimba scenariul original a fost a lui, pentru că este în mod deschis homosexual. Într- un interviu mai vechi el a făcut declarații în mod deschis împotriva creștinilor.
Intr-un interviu acordat în 2012 pentru revista Passport, care vizează publicul gay, el a fost întrebat despre primul lucru pe care îl face atunci când intră într-un hotel după o zi de lucru, răspunsul lui Bill a fost: „DorinÈ›a mea este să spun că sunt la fel ca Ian McKellen È™i începe imediat să rupă pagini din Biblie. Dar se pare că hotelurile din ziua de azi nu mai au biblii în camere „.
Deși filmul regizat de el este un succes în cinematografie, există mai multe campanii de boicot inițiate de liderii creștini conservatori și organizațiile crestine.
De fapt, există două momente din film în care este implicată o relație homosexuală între personajul negativ Gaston (Luke Evans) și asistentul său Lafou (Josh Gad).
Ele nu fac parte din poveste pe care se bazează filmul și nu au fost prezente în versiunea animata, lansata în 1993. La diferite momente, Condon spune că „a fost un lucru bun sa fie un timp exclusiv gay într-un film Disney“ , scrie Life Site News.

Sursa: noticiacristiana

Check Also

Extrema dreaptă intră în parlamentul german – Eliza Vlădescu

După ziua de duminică, pieÅ£ele financiare din Europa, È™i nu numai, răsuflă încă o dată …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *