Home / Stiri Externe / Britanicii votează musulmani și ridică moschei, dar vor să-i trimită pe români încolonați acasă

Britanicii votează musulmani și ridică moschei, dar vor să-i trimită pe români încolonați acasă

 

Britanicii votează musulmani și ridică moschei, dar vor să-i trimită pe români încolonați acasă. Romanii din Marea Biritanie sunt din nou umiliti in presa britanica. Pornind de la cazul unor romani care dormeau in masini abandonate, Daily Express ii include pe toti romanii in valul masiv de refugiati.

Romanii, care dormeau in opt masini abandonate in zona Peckham, din sud-estul Londrei, au fost evacuati, scrie Daily Express.Nu au fost facute arestari, dar politia a anuntat ca 14 dintre ei au fost de acord sa se intoarca in Romania. Acestia munceau ziua pe santier, iar noaptea dormeau in 28 de masini abandonate.

Vecinii se plansesera de comportamente antisociale, scrie Daily Express, citata de Ziarul romanesc. Unul dintre romani a spus ca statea in conditii inumane, intr-un autoturism abandonat, insa o duce mai bine decat in Romania.

Un purtator de cuvant al Politiei Metropolitane a declarat: „Operatiunea a venit dupa numeroase plangeri din partea oamenilor de afaceri si a rezidentilor, care s-au plans de comportament antisocial si hartuire.”

„Operatiunea a dus la evacuarea a 28 de vehicule, iar 14 cetateni romani au ales sa se intoarca in Romania.”

Sergentul Jon Sweatman a declarat ca prezenta imigrantilor a avut un efect negativ asupra afacerilor locale.El a spus: „Afacerile din zona au suferit in urma comportamentului antisocial de-a lungul ultimelor luni.”

Ca sa ilustreze articolul, Daily Express a folosit o fotografie ce reprezinta un grup masiv de refugiati pe care ii numeste romani, sugerand faptul ca acestia vor sa invadeze Marea Britanie. Niciun oficial al Ambasadei Romaniei din Londra nu a protestat fata de aceste practici folosite in campania pentru Brexit si care defaimeaza in mod vadit cetatenii romani care lucreaza cinstit si platesc taxe in Marea Britanie.

Sursa: radioava.ro

Check Also

Extrema dreaptă intră în parlamentul german – Eliza Vlădescu

După ziua de duminică, pieÅ£ele financiare din Europa, È™i nu numai, răsuflă încă o dată …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *