Home / Stiri Externe / Asistentă creștină este concediată pentru că se ruga pentru pacienții din spital

Asistentă creștină este concediată pentru că se ruga pentru pacienții din spital

O asistenta creștină a fost concediata de Serviciul National de Sănătate (NHS) din Marea Britanie pentru ca a vorbit despre credința sa cu pacienții și se ruga pentru ei.

Sarah Kuteh, asistenta medicala cu peste 15 ani de experiență, a fost concediata pentru „comportament neadecvat” în luna august din 2016. Lucra în spitalul Valle Darent din 2007.

In timp ce lucra în departamentul de evaluări preoperatorii, Sarah Kuteh a intrat în contact cu sute de pacienÈ›i. TotuÈ™i, după doar o singura plângere oficială È™i câteva plângeri verbale care au fost înregistrate de alte asistente – Dartford È™i Gravesham – a început un proces disciplinar care a forÈ›at concedierea asistentei Sarah Kuteh. Asistenta, care este È™i mama a trei copii, a descris concedierea ei ca „o pedeapsă disproporÈ›ională”.

Ea a depus o plângere pentru concediere abuzivă, solicitând reacceptarea È™i indemnizarea. Acum este susÈ›inută de „Centrul Juridic CreÈ™tin” ( un grup de avocaÈ›i care s-au angajat să apere libertatea religioasă)

Check Also

Extrema dreaptă intră în parlamentul german – Eliza Vlădescu

După ziua de duminică, pieÅ£ele financiare din Europa, È™i nu numai, răsuflă încă o dată …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *