Home / Stiri Externe / A vrut să le arate enoriaşilor că merge pe apă şi s-a întâmplat ceva neaşteptat

A vrut să le arate enoriaşilor că merge pe apă şi s-a întâmplat ceva neaşteptat

Un pastor din Zimbabwe a vrut să le arate credincioşilor din congregaţie că poate merge pe apă precum Iisus. Înainte de a se aventura pe râul cunoscut de localnici ca Râul crocodilului, pastorul a postit şi s-a rugat o săptămână întreagă, relatează independent.co.uk.

Jonathan Mthethwa, de la Biserica Saint of the Last Days, din White River Mpumalanga, a murit după ce a mers 30 de metri într-un râu plin de crocodili. El a intrat în Râul Crocodilului şi a încercat să stea deasupra apei, înainte de a-l traversa.

El a fost însă atacat şi înecat de crocodili, chiar în faţa membrilor congregaţiei, veniţi să vadă cum pastorul lor merge pe apă precum Iisus. “L-au mâncat în două minute”, a declarat Deacon Nkosi. “Tot ce a mai rămas din el după ce l-au terminat de mâncat a fost o pereche de sandale şi chiloţii, care pluteau deasupra apei”, a mai spus Nkosi.

Ulterior, el a declarat pentru Herald Zimbabwe că, în ziua în care a murit, pastorul a vrut să-şi demonstreze credinţa. “Noi tot nu înţelegem cum s-a putut întâmpla una ca asta deoarece a postit şi s-a rugat o săptămână”, a mai spus Nkosi pentru Daily Post.

Serviciul de urgenţă a ajuns la faţa locului la 30 de minute după incident, dar pastorul a fost declarat decedat de localnici.

Sursa: miscareaderezistenta.ro

Check Also

Extrema dreaptă intră în parlamentul german – Eliza Vlădescu

După ziua de duminică, pieÅ£ele financiare din Europa, È™i nu numai, răsuflă încă o dată …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *