Home / Stiri Externe / A vrut să le arate enoriaşilor că merge pe apă şi s-a întâmplat ceva neaşteptat

A vrut să le arate enoriaşilor că merge pe apă şi s-a întâmplat ceva neaşteptat

Un pastor din Zimbabwe a vrut să le arate credincioşilor din congregaţie că poate merge pe apă precum Iisus. Înainte de a se aventura pe râul cunoscut de localnici ca Râul crocodilului, pastorul a postit şi s-a rugat o săptămână întreagă, relatează independent.co.uk.

Jonathan Mthethwa, de la Biserica Saint of the Last Days, din White River Mpumalanga, a murit după ce a mers 30 de metri într-un râu plin de crocodili. El a intrat în Râul Crocodilului şi a încercat să stea deasupra apei, înainte de a-l traversa.

El a fost însă atacat şi înecat de crocodili, chiar în faţa membrilor congregaţiei, veniţi să vadă cum pastorul lor merge pe apă precum Iisus. “L-au mâncat în două minute”, a declarat Deacon Nkosi. “Tot ce a mai rămas din el după ce l-au terminat de mâncat a fost o pereche de sandale şi chiloţii, care pluteau deasupra apei”, a mai spus Nkosi.

Ulterior, el a declarat pentru Herald Zimbabwe că, în ziua în care a murit, pastorul a vrut să-şi demonstreze credinţa. “Noi tot nu înţelegem cum s-a putut întâmpla una ca asta deoarece a postit şi s-a rugat o săptămână”, a mai spus Nkosi pentru Daily Post.

Serviciul de urgenţă a ajuns la faţa locului la 30 de minute după incident, dar pastorul a fost declarat decedat de localnici.

Sursa: miscareaderezistenta.ro

Check Also

Simbolul Parisului nu va mai fi la fel. Unul dintre primele 10 monumente ale lumii va primi un ZID de sticlă antiglonţ

Simbolul Parisului nu va mai fi la fel. Unul dintre primele 10 monumente ale lumii …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *