Home / Resurse Crestine / Cugetari / Cugetare despre viata

Cugetare despre viata

luminaAdesea mă gândesc , cu câtă bucurie noi aşteptăm ceva ca să se întâmple. Nici somnul nu se lipeşte de om când este în aşteptarea unui eveniment important. Şi când se întâmplă … atunci se întâmplă ! Şi atât?! Însă nu observăm că de fiecare dată când se întâmplă ceea ce aşteptăm noi de fapt şi …îmbătrânim. Mă gândesc … că nu suntem în stare să oprim timpul, care curge ca nisipul în clepsidră. 
Ultimul timp des mă gândesc, că va veni clipa despre care oamenii nu prea vor să vorbească, adică clipa morţii. Şi de fapt parcă n-ar trebui să mă gândesc la aşa ceva , pentru că sunt încă tânăr, şi 35 de ani nu este vârsta la care trebuie să te gândeşti la aşa ceva, dar…nu poţi opri gândurile care te năvălesc. Ce va fi cu mine când voi muri? Ce vor vedea ochii mei? Întunerec? Flacari de foc? Sau lumină ?Pentru mine este mai uşor să îmi închipui nişte flăcări de foc , pentru că aceasta am mai văzut, dar nu vreau în foc ! Întunerec? Dar la fel cunosc ce este întunerecul, dar nici acolo nu vreau.Lumina? Da , Lumina ! 


Este un proverb cunoscut de toţi : ” Cum îţi aşterni patul aşa vei şi dormi” — Nu va fi cale întoarsă pentru mine dacă voi ajunge în întunerec sau în foc. Aici eu trebuie să hotărăsc totul , unde doresc să fiu. Aici ! Cât mai trăiesc, cât mai sunt în viaţă! Mâine poate nu voi fi , deci azi trebuie să fac o hotărâre ! Azi în fiecare zi ! Cât de bine este că avem un Mijlocitor pe Domnul Isus Hristos ! Aleg să fiu cu Tine Doamne azi nu ca ieri !

Vladimir

Check Also

Tu cate fete ai…?

  Cu ani în urmă am asistat la o discuție, extrem de tensionată între doi …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *