Home / Resurse Crestine / Articole / Florin Ianovici – Luați-i în brațe

Florin Ianovici – Luați-i în brațe

 

Luați-i în brațe
Marcu 10:16 „Apoi i-a luat în braÅ£e ÅŸi i-a binecuvântat, punându-Åži mâinile peste ei. ”
Când strângi în brațe un copil, îi ,,vorbești’’ pe înțelesul lui.
Copiii caută un cuib și cel mai bun cuib este la pieptul părintelui.
Vor fi destule zile când viața va lovi în bucuria copiilor, în naivitatea lor dezarmantă. De aceea mereu e timpul binecuvântării. Binecuvântați și vorbiți-le de bine.
Povestiți copiilor voștri despre minunile lui Dumnezeu din viața voastră. Nimic nu merită povestit dacă autorul nu e Dumnezeu. Să coborâm de la catedră și să ne strângem la focul dragostei Sale.
Am fost flămând și Dumnezeu m-a hrănit, am fost lipsit și Dumnezeu m-a ajutat, am fost speriat și Dumnezeu m-a întărit…iată ce merită povestit. Să încetăm să dăm lecții ca nu cumva să ne cheme Dumnezeu la extemporal.
Purtați pe braț de rugăciune mlădițele voastre. Nu există cântar mai precis ca rugăciunea. În rugăciunea dispare omul și apare Domnul. Ei trebuie să învețe că nimeni nu e atât de mare sau puternic încât să nu se roage. În rugăciune dobândim echilibru și maturitatea de a înțelege că totul depinde de bunăvoința lui Dumnezeu. Tonalitatea inimii depinde de rugăciune.
Hrăniți sufletele lor cu cuvintele sfinte din biblie. Dumnezeu nu onorează părerile noastre, ci Cuvântul Său. Împodobiți sufletul lor cu promisiunile lui Dumnezeu și amintiți-le mereu că El onorează tot ce făgăduiește.
Fiți pildă pentru copiii voștri. Culcați-vă la timp, treziți-vă devreme și alergați într-un mod înțelept. Faptele noastre sunt cei mai puternici educatori. Viața nu este un serviciu caritabil, statul nu este părintele copiilor, concediul se ia o data în an, nu în fiecare zi, iar banii nu sunt stăpânii lumii.
Astăzi, 1 iunie, e o convenție omenească să sărbătorim copiii. În fiecare zi este o poruncă dumnezeiască să-i luăm în brațe și să ne rugăm pentru ei, binecuvântându-i.
Pentru copiii din fundația Viață și Lumină, pentru copiii de pretutindeni: La mulți ani!

Florin Ianovici

Check Also

Ia-L pe Isus de mana si urmeaza-L

Când îngenunchezi la cruce, nu vei auzi un cuvânt uÈ™or È™i dulce – nu de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *