Home / Resurse Crestine / Articole / Franklin Graham afirmă că deschiderea ambasadei la Ierusalim este „profetică”

Franklin Graham afirmă că deschiderea ambasadei la Ierusalim este „profetică”

Evanghelistul a notat profeția care indică întoarcerea lui Isus Hristos în cadrul în care evreii și creștinii sărbătoresc celebrarea a 70 de ani de la statul Israel și deschiderea oficială a Ambasadei americane la Ierusalim.

Un fapt care a avut loc ca urmare a acestor festivități a fost inaugurarea ambasadei americane la Ierusalim, ca parte a promisiunii făcute de președintele Donald Trump, care a fost cauza bucuriei pentru evrei și creștini din întreaga lume.
„Acum 70 de ani, a fost stabilit Statul Israel, și în împlinirea profeției, Dumnezeu a condus națiunea în existență, și El va susține până în ziua în care se întoarce Domnul Isus Hristos și stabilește tronul Său în Ierusalim așa cum Scriptura spune, și cred că este semnificativ faptul că Statele Unite a recunoscut în mod oficial Ierusalimul drept capitala Israelului și găsește mutarea ambasadei acolo, promisiune făcuta de către foști președinți și administrații americane, dar niciodată nu a devenit o realitate , până acum „, a spus Graham în rețelele sociale.

Graham nu este singurul care se referă la ceremonia de deschidere a Ambasadei SUA ca profetie despre Cetatea Sfântă, renumitul pastor John Hagee, pastor al Bisericii Cornerstone din Texas și fondator al Ministerului creștinilor Unite pentru Israel, care a făcut închiderea ceremoniei de deschidere a ambasadei Citând câteva pasaje care amintesc promisiunile lui Dumnezeu în Ierusalim făcute de profeții Vechiului Testament.

Israelul și-a proclamat independența la 14 mai 1948, iar de atunci este sărbătorită la această dată ca o zi de jubilare pentru poporul evreu.

Check Also

HAIDEȚI SĂ SCRIEM ISTORIA FRUMOS ! – Ioan Cocîrțeu

HAIDEȚI SĂ SCRIEM ISTORIA FRUMOS ! ”Să știți că în zilele din urmă vor fi …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *