Home / Resurse Crestine / Articole / Dragi romani, nu va semnati sentinta de condamnare la moarte!

Dragi romani, nu va semnati sentinta de condamnare la moarte!

 

Nu departe de camera copiilor tai, de salasul familiei tale fericite, observi o persoana care se joaca, arunca dintr-o mana in alta o grenada, zambeste si-si grabeste miscarile, sub pretextul ca-ti distreaza copiii, ca le doreste binele.

Gesturile lui iti ingheata sangele in vene, fata iti devine alba ca varul, nu stii ce sa faci, intri in panica, scormonesti mintea dupa o solutie rapida, insa deja te si vezi pe lumea cealalta… Se pune intrebarea: cine-i inconstientul? Tu sau cel care danseaza pe butoiul de pulbere cu chibritul in mana?

Ma intreb intr-un mod sincer: noi, care ne protejam familiile prin mijloacele invatate din batrani, noi, parintii traditionali, cu mentalitati arhaice avem o gandire anormala, sau suntem considerati „pe invers” in raport cu noile tendinte care ni se impun?

La o scara mai mare, asemanator imaginii create de jonglerul din curtea casei, asistam la joaca mondiala a unor ,,aparatori” ai drepturilor omului, care isi apara, de fapt, doar drepturile lor ca minoritate si ne rad in fata, fiindca au reusit sa ne pacaleasca din nou. Castiga tot mai mult teren, isi serbeaza succesul, isi ating scopul.

Un reprezentant al acestor miscari, minoritare, pe care l-a luat gura pe dinainte, spunea zilele trecute: Chiar nu va dati seama ca urmarim sa distrugem familia? Chiar asa, suntem chiar atat de naivi, sau dezinteresati de nenorocirea ce ameninta sa ne cuprinda casele?

Generatia de astazi se ia la tranta cu Dumnezeu! A uitat de valorile sacre transmise de parinti, de bunici si de avertismentele regasite in toata literatura, referitoare la consecintele unei vieti imorale. Nu ne mai pasa de normele trasate de Cel care ne-a creat si stie cum functionam si ignoram toate semnalele de alarma pe care Dumnezeu ni le ofera.

Ultimatumul a fost dat, mesajul lui Iona de altadata a fost transmis, dar pocainta nu se vede, asa ca nu ne ramane decat sa asistam la repetarea istoriei in asemena circumstante, strazi facute scrum ca in Gomora, foc si pucioasa ca in Sodoma. Oare doar fumul resimtit in ochi si mirosul de cadavre carbonizate ne mai pot trezi din amorteala ce ne-a cuprins?

Dragi romani, nu va semnati sentinta de condamnare la moarte! Nu negociati principiile divine! Nu fiti indiferenti fata de cei care au descoperit o altfel de moralitate, de familie, de casnicie, de viata. Stimati politicieni, nu va inrolati in armata celor care vor sa-L elimine pe Dumnezeu din educatie, din familie, din tara, nu fiti lacomi dupa popularitate si nu va aliniati cu mentalitatea occidentala.

Ganditi-va ca Dumnezeu urca si coboara in functii pe cine doreste El! Nu va bazati pe carjele putrede ale unor experti in dizolvarea valorilor moral-crestine… Mai bine fara mandat si cu mintea linistita, mai bine dormiti pe-o perna moale, aceea a constiintei curate, decat sa faceti un pact nesemnificativ ca gest, dar de o importanta extrema pentru noi si generatiile viitoare. Implicati-va in a apara cu demnitate valorile familiei.

Spuneti NU Sodomei si Gomorei, dezastrului, pedepsei divine! Spuneti DA protectiei si ocrotirii familiei de catre intemeietorul ei, singurul Dumnezeu!

Avem nevoie de unitate, de discernamant, de oameni demni de numele de CRESTIN, pe care il poarta! Avem nevoie de oameni care sa-si apere valorile cu capul sus, cu pieptul scos, chiar cu pretul strapungerii lui de gloantele oarbe ale ,,mieluseilor” cu ranjetul de lupi fiorosi!

Fiti barbati! Fiti puternici! Fiti gata sa-L reprezentatie pe Creator cu cinste! Nu va fie rusine de El! El doreste o natiune unita si cu o viata curata! El nu vrea sa aduca blestemul peste tara… El nu doreste sa transforme in cenusa orasele si satele tarii noastre, dar daca nu suntem in stare sa ne ridicam glasul si sa spunem NU – homosexualitatii, ne asteapta soarta Sodomei si a Gomorei!

Daca urmam trendul Occidentului si cedam presiunii, numaratoarea inversa a inceput si clepsidra s-a intors cu susul in jos. Nu ne ramane decat sa asteptam scurgerea timpului si prabusirea dezastrului peste noi! Nu avem timp de pierdut! Nu ne trebuie nenorocire peste natiunea romana!

Nu vrem gunoaiele occidentale! Nu ne trebuie indobitocire! Nu acceptam directive ale unor pseudocrestini, care nu mai cred in niciun Dumnezeu! Nu dorim sa urmam sfaturile care ne obliga sa inghitim otrava si sa ne aruncam de buna voie in cuptorul cu foc al iadului!

Hristos ne-a ridicat standardele de viata, El ne-a ridicat moralul, El a facut oameni din noi, El ne-a dat o noua directie, El ne-a binecuvantat familiile, El ne-a adus fericirea in sanul celor dragi, a pus in noi o parte din El, cu Hristos vrem sa mergem inainte! Pe El dorim sa ni-L facem Ghid permanet!

Asadar, dragi crestini, este vremea sa ne unim sub autoritatea lui Hristos! Este timpul sa scoatem gunoaiele si sa le aruncam din fata ochilor nostri si a copiilor nostri! A sosit momentul sa nu dormim, ca daca o facem, nu ne mai trezim niciodata, sau daca ne trezim, ne vom trezi langa niste monstri care ne vor distruge caracterele, vietile, familiile etc. Acesti monsti ne vor viola copiii, vor aduce dezastrul pe ulitele noastre si vom aiuri de atata rau care se va raspandi peste noi!

Nu ajutati la declansarea grabnica a maniei divine! Grabiti revarsarea din plin a binecuvantarilor ceresti!

Pastor Sorin Dumitru Cigher

Sursa: afirmativ.com

Check Also

Ia-L pe Isus de mana si urmeaza-L

Când îngenunchezi la cruce, nu vei auzi un cuvânt uÈ™or È™i dulce – nu de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *