Home / Resurse Crestine / Articole / Crestin impuscat in fata de teroristii Boko Haram pentru ca nu a vrut sa se lepede de credinta in Iisus Hristos

Crestin impuscat in fata de teroristii Boko Haram pentru ca nu a vrut sa se lepede de credinta in Iisus Hristos

Un barbat crestin a fost impuscat in fata de teroristii din gruparea Boko Haram dupa ce a refuzat sa renunte la credinta sa in Isus Hristos, insa a supravietuit in mod miraculos si acum spune ca ii iarta pe atacatorii sai.

Dr. Jason Peters, vice-presedinte asociat al organizatiei Vocea Martirilor, care activeaza inca din 1967 pentru ajutorarea crestinilor persecutati a relatat aceasta intamplare pentru The Blaze, citat de Gospel Herald.

„Barbatul se afla in casa, cand in jurul orei 23, s-au auzit batai in usa. Era gruparea Boko Haram care scotea oamenii afara din casele lor. Dupa ce a fost scos afara i-au pus intrebarea: Esti musulman sau crestin? Omul a raspuns sincer. Sunt urmas al lui Iisus”, explica Peters.

Extremistii islamici au incercat sa-l convinga pe om sa renunte la credinta sa si l-au amenintat cu moartea, daca nu se leapada de credinta. Fara sa se teama de astfel de amenintari, omul a refuzat sa-L nege pe Iisus Hristos. Furiosi, militantii l-au impuscat pe om in fata inainte de a pleca.

Cu toate acestea, prin harul lui Dumnezeu, omul crestin a supravietuit in mod miraculos atacului. „Astazi el are o cicatrice masiva. Vorbeste cu stangacie din cauza ca pometul obrazului i-a fost spart de glont”, a spus Peters.

Omul care a scapat viu din mainile extremistilor islamici, a declarat pentru Vocea Martirilor ca nu le poarta ranchiuna. De fapt, el spera ca intr-o zi sa-i imbratiseze pe atacatori si sa impartaseasca Evanghelia cu ei. „Daca astazi i-as vedea pe barbatii care au facut acest lucru, i-as imbratisa si le-as spune ca ii iert”.

Jason Peters a aratat de asemenea ca atrocitatile comise de gruparile teroriste, precum Boko Haram si ISIS indeparteaza multi musulmani de Islam si-i aduc catre credinta crestina. „Ei se uita la ISIS si spun: „Daca asta e ceea ce inseamna a fi musulman, eu nu vreau asa ceva. Cu totii avem acea busola interna, avem o revelatie la un moment dat… multi dintre ei aleg sa paraseasca Islamul si sa vina la Hristos”.

Un alt lider al organizatiei, care lucreaza in regiunea kurda din Irak a declarat la randul sau ca dorinta refugiatilor de a invata despre Hristos si despre Biblie este din ce in ce mai puternica. Ei se dezic de ISIS si de atrocitatile comise de aceasta grupare in numele „credintei islamice”.

„Oamenii sunt dornici sa cunoasca mai multe despre Hristos, mai ales atunci cand aud despre miracole, vindecare, mila si iubire. Atrocitatile comise de ISIS in numele versetelor din Coran, i-a indepartat pe oameni de aceasta invatatura. Asa ca noi acum nu trebuie sa facem altceva, decat sa le spunem adevarul”.

Sursa: afirmativ.com

Check Also

Ia-L pe Isus de mana si urmeaza-L

Când îngenunchezi la cruce, nu vei auzi un cuvânt uÈ™or È™i dulce – nu de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *