Home / Diverse / Lansare de carte: „Capcanele Facebook-ului”

Lansare de carte: „Capcanele Facebook-ului”

lansare-carte-facebook
Centrul Areopagus din Timișoara vă invită miercuri, 11 mai 2016, de la orele 19.00, la lansarea cărţii „Capcanele Facebook-ului”, de Remus Runcan.
ÃŽntâlnirea va avea loc la sediul Centrului Areopagus din Calea Martirilor nr 104, TimiÈ™oara. Vă rugăm să confirmaÈ›i participarea la [email protected]
REMUS RUNCAN este licenţiat al Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj Napoca, în domeniul Teologie, specializarea Teologie Baptistă Pastorală, din anul 1996. În anul 2002, a primit titlul de Master of Arts laTCM International Institute Viena, Austria. În acelaşi an, a absolvit cursul postuniversitar Practica Asistenţei Sociale Orientată Spiritual, la Universitatea de Vest din Timişoara.
În 2003, a urmat cursul postuniversitar Management competitiv, resurse umane, financiare şi marketing, la Universitatea Politehnică din Timişoara. În anul 2016, a susţinut teza de doctorat în cadrul Şcolii Doctorale de Sociologie de la Universitatea de Vest din Timişoara, cu tema „Comunicarea virtuală şi efectele ei asupra relaţiilor umane. Capcanele Facebook-ului”.
În prezent, este pastor şi conferenţiar la diferite simpozioane naţionale şi internaţionale, invitat la diferite posturi de radio şi televiziune creştine şi laice. Domeniile de interes ştiinţific sunt legate de: teologie practică, asistenţă socială, comunicare, educaţie şi Facebook.

Sursa: crestintotal.ro

Check Also

Socotelile din suflet – Florin Ianovici

ViaÈ›a se petrece între colÈ›ii nemiloÈ™i ai unei lumi crude care caută pe cine să …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *