Home / Resurse Crestine / Articole / Avem de toate – Alexandru Fintoiu

Avem de toate – Alexandru Fintoiu

 

Avem un Dumnezeu drept și în dreptatea Lui pedepsește păcatul. Pur și simplu nu-l suportă. La El nu contează dacă păcatul este mic sau mare.

Avem un Dumnezeu sfânt care cere de la noi același lucru. Noi nu puteam să fim sfinți de la sine. Așa că tot El ne-a ajutat și-n privința asta. De fapt El a făcut totul.

Avem un Dumnezeu puternic. Ce poruncește se realizează fără tergiversări și tocmeli. Cu El nu e ca la piață. Poruncește stelelor, soarelui, animalelor dar și oamenilor. Singurii care nu ascultă sunt oamenii. Consecințele celor care au urechile inimii închise sunt veșnice.

Avem un Dumnezeu care nu obosește niciodată iertând. Mai degrabă Îl obosim noi păcătuind. Nu există bucurie mai mare decât să știi că El iartă și cel mai mizerabil păcat. Până și pentru recidiviști există iertare dacă pocăința e sinceră.

Avem un suflet. E veșnic dar se poate pierde. De pierdut, noi îl pierdem, de câștigat ni l-a câștigat El la Golgota. Deci nu chiar totul trece prin stomac.

Avem nevoie de implicare. Va fi o zi în care vom regreta ce n-am făcut azi. Timpul trece oricum și-ți va părea rău că n-ai fost lângă familia ta când puteai fi, că n-ai investit în sufletul copiilor când se putea mai bine sau că n-ai îngrijit de părinți cât sunt în viață. Regretele eterne nu sunt îndeajuns.

Avem bani și o mulțime de lucruri. Ar fi bine să avem și înțelepciunea venită de sus!

Sursa: radiociresarii.ro

Check Also

Ia-L pe Isus de mana si urmeaza-L

Când îngenunchezi la cruce, nu vei auzi un cuvânt uÈ™or È™i dulce – nu de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *