Home / Diverse / Protest pentru susținerea lui Florin Barbu. „Copiii români nu sunt de vânzare încă de la Războiul de Independență!”

Protest pentru susținerea lui Florin Barbu. „Copiii români nu sunt de vânzare încă de la Războiul de Independență!”

 

Un protest organizat la Londra pentru susținerea lui Florin Barbu și a dreptului său de a-și crește copiii va avea loc la Londra, pe 28 mai. Cei care doresc să participe o pot face de la ora 13.00, în fața reședinței premierului David Cameron, din centrul orașului, 10 Downing Street. Organizatorii spun că va fi înmânată și o petiție către autoritățile britanice cu privire la caz.
„Copiii români nu sunt de vânzare încă de la Războiul de Independență!

Trebuie sa fim solidari cu tatăl copiilor, care săracul este în aceste momente în fața Curții Europene pentru Drepturile Omului. Este într-o stare deplorabilă, a rămas fără surse financiare datorită procesului lung și anevoios.

Am început să trimit petiții la președintele României, la președintele Comisiei Europene, Ambasada Germaniei, europarmanetarului Renate Weber, către toate ambasadele țărilor europene din UK, MAE România, Biserica Ortodoxa Român”, ne-a declarat Alex Ostafe, organizatorul protestului. Mai multe amănunte găsiți pe pagina de Facebook a protestului, aici: facebook.com

Florin Barbu se află în acest moment în greva foamei în fața Curții Europene pentru Drepturile Omului de la Strasbourg (CEDO). Mai există o cale de apel, la o săptămână după publicarea hotărârii judecătoreşti. Singura soluţie ar fi ca autorităţile statului român să facă demersuri pentru a repatria copiii, întrucât sunt cetăţeni români.
Azi sunt luaÈ›i copiii mei , mâine pot fi luaÈ›i si ai voÈ™tri! Salvează un copil È™i vei fi mai aproape de Dumnezeu! Dumnezeu trimite ajutorul prin oamenii de lângă noi. Fii unul dintre ei! AjutaÈ›i-mă să îmi iau copiii din mâinile satanei”, scrie Florin Barbu pe pagina sa de Facebook. Tot acolo, el a publicat mai multe materiale, cu toate că instanÈ›a de judecată i-a restricÈ›ionat dreptul de a face publice detaliile cazului.

Pe Internet circulă o petiție pentru susținerea lui Florin Barbu. „Atât momentul smulgerii copiilor din mijlocul familiei – o scenă cutremurătoare în faţa căreia niciun om nu-şi poate stăpâni lacrimile şi revolta, cât şi justificarea acestui gest extrem de cinic, depăşesc raţiunea şi sunt inacceptabile într-o societate civilizată, într-o lume ghidată de legi şi de sentimente”, se arată în petiția semnată de aproximativ 2.400 de persoane.

Sursa: ziarulromanesc.net

Check Also

Socotelile din suflet – Florin Ianovici

ViaÈ›a se petrece între colÈ›ii nemiloÈ™i ai unei lumi crude care caută pe cine să …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *