Home / Familie / Saptamana Pro-Viata la Alfa Omega TV – 21-27 martie

Saptamana Pro-Viata la Alfa Omega TV – 21-27 martie

Cu peste 20 de milioane de copii avortați, și ocupând locul 1 în Europa la rata avortului, țara noastră este într-un declin demografic și spiritual accentuat, milioane de femei și familii fiind marcate profund de această traumă. Dar creștinii sunt chemați să fie lumină în întuneric, care nu condamnă, ci propun soluții în vreme de criză.

Alfa Omega TV vă provoacă să urmăriți săptămâna pro-viață! Urmăriți filme, documentare și mărturii pe canalul TV, citiți articole de excepție postate pe site-ul www.alfaomega.tv si pe rețelele de socializare, sau în revista Alfa Omega TV Magazin.

Înțelegeți valoarea vieții, de la concepție până la maturitate, informați-vă despre contextul actual în România, înțelegeți perspectiva lui Dumnezeu asupra avorturilor, descoperiți ce fac creștinii pentru a fi sare și lumină, și a duce dragostea lui Dumnezeu într-o țară răvășită de avorturi și alăturați-vă lor, prin diverse forme.

De ce să fim pro-viață? Ce crede Dumnezeu despre avorturi? Există consecințe spirituale la nivel național în urma avorturilor? Ce atitudine trebuie să avem, ca și creștini, față de părinții ce au avortat? Care este rolul bărbatului în avort? Vom prezenta un răspuns la toate aceste întrebări.

Săptămâna pro-viață, la Alfa Omega TV. Să susținem împreună viața!

DE CE SĂ FIM PRO-VIAȚĂ?

Ne îngrozim când auzim de războaie, dar ignorăm faptul că de-a lungul timpului avortul a curmat mai multe vieţi decât toate războaiele la un loc. El a devenit războiul cuantificat şi acerb purtat pe câmpul de luptă al trupurilor noastre, împotriva celor mai inocente și fragile fiinţe omeneşti.

Miliarde de copii avortați la nivel global, milioane de talente frânte prematur. România se menține în fruntea țărilor cu cele mai multe avorturi din lume. Conform Institutului Naţional de Statistică, anul 2013 a fost pentru România cel mai greu an de după cel de-Al Doilea Război Mondial în ceea ce priveşte natalitatea. În primele 11 luni ale anului 2014, populația țării noastre a scăzut cu 48 000 de persoane deoarece nașterile au fost mult mai puține decât decesele. Pe fondul unei astfel de frământări la toate nivelele, Alfa Omega TV este chemată să fie o lumină în întuneric care nu condamnă, ci oferă soluții într-o vreme de criză.

pro-viata calmDocumentarele, filmele și mărturiile difuzate pe canalul Alfa Omega TV în săptămâna 21-27 martie 2016, nu vor face decât să readucă la lumină valoarea vieții copilului nenăscut și să vă ajute să susțineți viața în toate etapele ei. Vezi recomandarile noastre TV aici.

Dacă există vreo îndoială cu privire la apariția vieții umane, aceste cazuri pun în relief importanța păstrării vieții.

„Un predicator și soția sa trăiesc într-o sărăcie lucie împreună cu cei 14 copii. Mama află că este însărcinată cu cel de-al 15-lea copil. Ați recomanda acestei femei să facă avort? Dacă da, tocmai l-ați ucis pe John Wesley, unul dintre cei mai mari evangheliști ai secolului 19.”

„Tenorul vorbește despre mama sa, care, însărcinată fiind, a ajuns la spital în urma unei crize de apendicită. Dupa tratament, medicii au sfătuit-o să facă avort, deoarece copilul urma să se nască cu o deficiență. Tânăra mămică a refuzat categoric și astfel, ea l-a născut pe Andrea Bocelli.”

„O femeie la vârsta de 30 de ani se chinuie să-și crească copiii. Află că este însărcinată cu al patrulea și vrea să facă avort. Medicul nu a fost de acord și astfel s-a născut Cristiano Ronaldo, unul dintre cei mai buni jucători de fotbal din lume la momentul actual.”

Săptămâna pro-viață, la Alfa Omega TV. Să susținem împreună viața!
http://alfaomega.tv/pro-viata/saptamana-pro-viata
articol preluat de pe resursecrestine.ro

Check Also

Părinții, prestatori de servicii sau promotori ai Evangheliei?

Problema Mi s-a întâmplat de mai multe ori să aud de la diverse persoane că …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *