Home / Diverse / VIDEO: O LUMINĂ ÎN TEXAS – FEMEIA CARE LAUDĂ PE DUMNEZEU

VIDEO: O LUMINĂ ÎN TEXAS – FEMEIA CARE LAUDĂ PE DUMNEZEU

O femeie din Texas acționează printr-un concert de muzică gospel în interiorul unui adăpost împotriva uraganului Harvey.

Câțiva cântăreți de muzică gospel au acționat într-un Centru de Convenții din Texas marți seară, încercând să ridice sufletele după ce mii de persoane au fost evacuate în timpul uraganului Harvey.
Victoria White, împreună cu Marquist Taylor şi mulți alții au cântat pentru evacuați la The Lone Star Expo Center în Conroe, Texas.

Inundațiile catastrofale au forțat mii de salvatori, copleşindu-i, iar centrele de convenții, bisericile şi chiar şi magazinele de saltele şi-au deschis larg ușile în timpul furtunii, pentru cei nevoiași.

White a fost filmată de către voluntarul Joni Villemez-Comeaux în timp ce cânta la The Lone Star Expo Center, în mijlocul rândurilor şi a paturilor, fiind ascultată de multe persoane.
„Vocea puternică a acestei femei, cântând laudă lui Dumnezeu, a mângâiat sufletele tuturor celor care au auzit-o.”, a scris Joni pe Facebook. A mai adăugat: „Greu de crezut, dar aproape un milion de persoane au vizualizat acest suflet frumos, răspândind din darul ei. Eşti aşa o binecuvântare!”

După cinci zile de ploaie torențială, ultimul buletin meteo a anunțat precipitații reduse şi chiar şi soare în unele zone. Însă, pericolul nu a trecut. Autoritățile şi membrii unor familii au raportat cel puțin 18 morți, iar organele de drept au anunțat că peste 13.000 de persoane au fost evacuate din Houston şi de prin împrejurimile din sudul Texasului.

Sursa: partascuhristos.com

Check Also

Socotelile din suflet – Florin Ianovici

ViaÈ›a se petrece între colÈ›ii nemiloÈ™i ai unei lumi crude care caută pe cine să …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *