Home / Diverse / Tu creÈ™ti? – Alexandru FinÈ›oiu

Tu creÈ™ti? – Alexandru FinÈ›oiu

În ultimul timp, în industria automobilelor se încearcă fabricarea motoarelor de capacitate mică care să egaleze performanțele motoarelor de capacitate mare. De fapt, în general tendința este ca ceea ce e voluminos sau care poluează să devină mai mic sau mai puțin poluant.
Se dorește folosirea a cât mai puțin combustibil pentru un număr cât mai mare de kilometri, adică mai puțini bani cheltuiți. Procesoarele au devenit minuscule, precum și alte componente electronice.
Până și Bibliile încap în buzunarele oamenilor, deși puțini cred că folosesc o astfel de Biblie. Nu mai vorbim de cele în format electronic.
Timpul se micșorează și el. Parcă trece din ce în ce mai repede și nu îți lasă niciun moment de meditație. Poate scade din pricina celor aleși.
Singurul care ar trebui să crească în afara taxelor care cresc oricum și ele, ar trebui să fie Dumnezeul din inimă. Din punct de vedere spiritual, statura noastră ar trebui să crească. Timpul cu Dumnezeu în rugăciune ar trebui să crească. Nivelul prezenței roadelor Duhului Sfânt din inimă ar trebui să crească. Admirația față de Isus are trebui să crească. Sfințenia ar trebui să crească.
Numai că la mulți oameni nu prea cresc. Nu prea văd altă soluție decât creșterea sau regresul. Cale de mijloc nu există.
Să ne punem întrebarea, noi ne micșorăm față de lume și creștem în relație cu Dumnezeu? Sau compromisurile ne afundă mai adânc în nebuloase?
Astăzi poate fi ziua în care indicatorul vieții noastre cu Dumnezeu să arate spre cer.

Sursa: radiociresarii.ro

Check Also

Socotelile din suflet – Florin Ianovici

ViaÈ›a se petrece între colÈ›ii nemiloÈ™i ai unei lumi crude care caută pe cine să …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *