Home / Diverse / Este dreptul generatiilor viitoare sa aiba mama si tata!

Este dreptul generatiilor viitoare sa aiba mama si tata!

GândiÈ›i-vă, toÈ›i cei care aÈ›i avut È™i aveÈ›i părinÈ›i dacă, vreodată, mâna tatălui v-a putut mângâia aÈ™a cum mângâie mâna mamei… Sau dacă, vreodată, mâna gingașă a mamei v-ar fi putut apăra în faÈ›a primejdiei aÈ™a cum o putea face mâna tatălui… Da, aÈ™a este, nici mama nu-l poate înlocui pe tata, nici tata nu poate È›ine locul mamei dar, împreună, fac un întreg care te face să te simÈ›i atât ocrotit cu putere, cât È™i duios legănat È™i mângâiat. Și cum ar fi dacă, vreodată, un nebun vine È™i vă spune că ar trebui să aveÈ›i doar două mame sau doar doi taÈ›i?! Ei bine, aceasta tocmai se întâmplă, dar nu pentru noi, ci pentru generaÈ›iile viitoare! GeneraÈ›ii care sunt în pericol să nu mai poată beneficia, fie de mamă, fie de tată. Deci, pentru aÈ™a zisul drept al unora de a-È™i face È™i drege cum vor È™i unde vor dar, oricum, într-un mod nefiresc, aceÈ™ti oameni răi la minte vor să fure copiilor, nepoÈ›ilor È™i stră-stră-nepoÈ›ilor noÈ™tri fericirea de a avea aceste două lucruri normale È™i minunate de care noi am beneficiat È™i beneficiem din plin, iar cei care nu au putut beneficia ar fi dat È™i ar da toată averea lor ca să le poată avea: atât mamă, cât È™i tată!
Și nu mă înțelegeți greșit, nu am nimic cu homosexualii, lesbienele și ceilalți la fel ca ei, câtă vreme nu încearcă să câștige niște ”drepturi” care ar îngrădi dreptul natural, de mii sau de milioane de ani, al oricărui pui de pe pământ (atât puiul de om, cât și cel de animal)! Da, sunt pentru acordarea de drepturi, dar nu prin îngrădirea altor drepturi și, mai ales, nu sunt de acord cu acordarea unor drepturi nefirești unor minorități, prin îngrădirea unui drept natural și firesc al majorității!
De aceea zic NU căsătoriilor homosexuale, nu pentru a le îngrădi dreptul lor, ci pentru a apăra dreptul meu și al urmașilor mei să aibă mamă și tată, nu să fie mângâiați de două mâini aspre sau apărați de două femei slabe. Amin!

Sursa: www.europeea.ro

Check Also

Socotelile din suflet – Florin Ianovici

ViaÈ›a se petrece între colÈ›ii nemiloÈ™i ai unei lumi crude care caută pe cine să …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *