Home / Diverse / Este dreptul generatiilor viitoare sa aiba mama si tata!

Este dreptul generatiilor viitoare sa aiba mama si tata!

Gândiți-vă, toți cei care ați avut și aveți părinți dacă, vreodată, mâna tatălui v-a putut mângâia așa cum mângâie mâna mamei… Sau dacă, vreodată, mâna gingașă a mamei v-ar fi putut apăra în fața primejdiei așa cum o putea face mâna tatălui… Da, așa este, nici mama nu-l poate înlocui pe tata, nici tata nu poate ține locul mamei dar, împreună, fac un întreg care te face să te simți atât ocrotit cu putere, cât și duios legănat și mângâiat. Și cum ar fi dacă, vreodată, un nebun vine și vă spune că ar trebui să aveți doar două mame sau doar doi tați?! Ei bine, aceasta tocmai se întâmplă, dar nu pentru noi, ci pentru generațiile viitoare! Generații care sunt în pericol să nu mai poată beneficia, fie de mamă, fie de tată. Deci, pentru așa zisul drept al unora de a-și face și drege cum vor și unde vor dar, oricum, într-un mod nefiresc, acești oameni răi la minte vor să fure copiilor, nepoților și stră-stră-nepoților noștri fericirea de a avea aceste două lucruri normale și minunate de care noi am beneficiat și beneficiem din plin, iar cei care nu au putut beneficia ar fi dat și ar da toată averea lor ca să le poată avea: atât mamă, cât și tată!
Și nu mă înțelegeți greșit, nu am nimic cu homosexualii, lesbienele și ceilalți la fel ca ei, câtă vreme nu încearcă să câștige niște ”drepturi” care ar îngrădi dreptul natural, de mii sau de milioane de ani, al oricărui pui de pe pământ (atât puiul de om, cât și cel de animal)! Da, sunt pentru acordarea de drepturi, dar nu prin îngrădirea altor drepturi și, mai ales, nu sunt de acord cu acordarea unor drepturi nefirești unor minorități, prin îngrădirea unui drept natural și firesc al majorității!
De aceea zic NU căsătoriilor homosexuale, nu pentru a le îngrădi dreptul lor, ci pentru a apăra dreptul meu și al urmașilor mei să aibă mamă și tată, nu să fie mângâiați de două mâini aspre sau apărați de două femei slabe. Amin!

Sursa: www.europeea.ro

Check Also

Socotelile din suflet – Florin Ianovici

Viața se petrece între colții nemiloși ai unei lumi crude care caută pe cine să …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *