Home / Diverse / Duminica Floriilor la Biserica Betel Bucuresti 2017 – Predica Pastorului Florin Ianovici

Duminica Floriilor la Biserica Betel Bucuresti 2017 – Predica Pastorului Florin Ianovici

Templul a inceput sa fie rezidit in anul 445. In ziua intrarii Domnului Isus in Ierusalim s-au implinit 483 de ani, adica 69 de saptamani care au fost vestite. Si orice om care citea Sfintele Scripturi ar fi trebuit sa stie ca Dumnezeu, la implinirea timpului, L-a adus pe Isus Mesia. S-a uitat la cetate si a spus Domnul Isus: „Daca ai fi cunoscut vremea cercetarii tale, ca in mijlocul tau a intrat cel asteptat.” Si astazi, Duhul lui Dumnezeu vorbeste la fel. In mijlocul nostru este Cel asteptat.

Predica Pastorului Florin Ianovici de la minutul 1:06 (66:00) Luca 19:41

As vrea sa facem o rugaciune, dar inainte, as vrea sa multumesc in numele lui Isus Hristos pentru fiecare suflet care in perioada aceasta s-a rugat, a postit,  si care mi-a adresat cuvinte de imbarbatare. Dumnezeu, din cer, sa va rasplateasca deplin. As vrea sa va spun, iubitii Domnului, ca am primit o intrebare din partea fratilor daca, privind in urma, este ceva ce mi-as reprosa. Si vreau sa va marturisesc public, ca: Da. O multime de lucruri. De aceea, pentru ca noi suntem copiii lui Dumnezeu, eu spun in aceasta dupa masa ca doresc sa ma pocaiesc. Si daca cineva, impreuna cu mine, doreste sa se pocaiasca. sa spuna „Amin”. Si as vrea sa mai spun un lucru, dupa care as vrea sa ne rugam, in mod special pentru lucrul acesta. Numai daca esti copil nu iti dai seama ca biserica e ranita. De aceea, as vrea, in numele Domnului Isus Hristos sa ne rugam pentru unitate si sa va asigur ca am vrea din toata inima  ca aici, lucrarea lui Dumnezeu,  sa fie una sfanta si placuta Lui. Sa ne dea Dumnezeu puterea sa lucram in unitate. Sa ne dea Dumnezeu puterea sa lucram cu intelepciune, stiind ca pe pamant totul trece si adevarata comoara e in cer la Dumnezeu. Pentru Betel si de dragul Betelului, ati vrea sa ne rugam in aceasta seara? Haideti sa ne unim glasurile si sa ne rugam.

Simtamantul meu in aceasta seara, cand stau la amvon, este ca parca as da extemporal. Un frate din biserica de la noi, care este astazi cu noi, cand eram … era sa spun „cand eram tanar”. Cand eram mai tanar, la inceputurile credintei, m-a anuntat ca trebuie sa predic, si n-am sa uit niciodata, in biserica din Tartasesti. Toata noaptea n-am dormit. M-am framantat. Sa stiti ca nu-i usoara slujba de predicator. Credeti lucrul asta? Si am avut un vis in acea seara si Dumnezeu mi-a dat si textul. Si, Dumnezeu mi-a dat si ce sa spun si parca m-am simtit incurajat dimineata. M-am rugat Domnului, da-mi un vis si acuma, Doamne, sa stiu ce sa spun. Cand am plecat in bisericuta aceea din Tartasesti, dimineata ne-am dus cu fratii. Textul era din Judecatori. Eu n-am stiut nimic, dar Duhul lui Dumnezeu stia ce se intampla. Si le-am spus ca am avut un vis in care Domnul Dumnezeu mi-a zis, parafrazand textul din Judecatori, sa zic: „Pace tie, viteazo, Domnul este cu tine.” Asta am spus bisericii de trei ori.  pentru ca asa mi-a spus Duhul lui Dumnezeu. Si n-a mai fost nevoie de nici o predica pentru ca ce s-a intamplat acolo, numai Duhul lui Dumnezeu poate explica. Surorile, fratii, au inceput sa se roage. Duhul lui Dumnezeu s-a coborat. Pentru ca, vreau sa va spun un lucru iubitii Domnuli: Putem citi, putem sa ne informam, dar niciodata nu putem face ceea ce numai Dumnezeu poate sa faca. Aici in inima, cand Dumnezeu coboara, El face o lucrare care nu poate fi explicata.

Si in aceasta seara, sa ma primiti, va rog sa ma primiti cu toate slabiciunile mele pentru ca ma simt ca un scolar. Dar, sa nu uitam ca pana la urma, toti primim o nota.

As vrea sa va impartasesc un gand in aceasta seara. Eu cred ca Isus Hristos nu paseste numai candva in Iersualim. N-a pasit doar candva in Ierusalim. Eu cred ca astazi, aici in adunare, Hristos e prezent. Si El vine tot cu acest gand, sa se apropie de cetatea in sarbatoare. Hristos este in mijlocul nostru exact cu aceeasi dorinta care o avea cand se apropia de Ierusalim: Sa ma vada pe mine si sa te vada pe tine. Si atunci cand Domnul Isus Hristos se apropie, pe vremea aceea, Isus Hristos a spus niste cuvinte atat de amare, oare cine a luat aminte? Cuvinte cu o greutate mare. El s-a uitat spre Ierusalim. Domnul Isus a plans pentru cetate.[E] a treia oara cand plange Domnul in Scripturi. Si uitandu-se spre aceasta cetate, a vazut ceea ce cetatea nu a putut vedea. A vazut dincolo de ceea ce probabil oamenii n-ar fi vazut. ….

Urmareste transmisiunea aici  – http://www.bisericabetel.ro/live/

Clik pe Arhiva/Inregistrari

Selecteaza 9 Aprilie  SEARA 2017

Sursa: rodiagnusdei.wordpress.com

Check Also

Socotelile din suflet – Florin Ianovici

ViaÈ›a se petrece între colÈ›ii nemiloÈ™i ai unei lumi crude care caută pe cine să …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *