Home / Diverse / COMUNICAT OFICIAL – CAZUL BODNARIU – 21 MAI, 2016

COMUNICAT OFICIAL – CAZUL BODNARIU – 21 MAI, 2016

Suntem recunoscători pentru toți cei ce continuați să vă rugați și să postiți pentru Marius, Ruth și copiii lor. Odată cu apropierea înfățișării cruciale care va avea loc în curtea administrativă pentru probleme sociale (County Committee for Social Affairs) în perioada 30 Mai – 2 Iunie, suntem încrezători că familia Bodnariu va fi reunită. Credem că Domnul va continua lucrarea Sa și va face o minune!

La inițiativa echipei de psihologi desemnati de aceeași curte administrativă (County Committee for Social Affairs) pentru o evaluare independentă a cazului, Marius și Ruth au fost împreună cu toți copiii pentru mai multe ore, acasă. Un eveniment încărcat de bucurie și tristețe. Totuși, acest lucru s-a întâmplat pentru prima oară în șase luni și a fost binevenit!

Marius și Ruth se țin tare pentru familia lor și la fel noi toți ceilalți! Bebelușul Ezekiel este mai bine, iar ceilalți copii, toți doresc să fie împreună, acasă cu părinții lor! Lipsa părinților îi afectează pe copii din ce în ce mai mult. Frustrarea lor este tot mai evidentă, însă și acestui fapt Barnevernet încearcă să-i dea o interpretare negativă, în defavoarea părinților.

Ținând cont de faptul că mai sunt doar câteva zile până la înfățișare, este evident că cei de la Barnevernet se luptă prin orice mijloace să strângă – sau, mai bine zis, să fabrice! – orice fel de dovezi împotriva părinților și implicit a copiilor. Prin aceasta Barnevernet demonstrează fără echivoc faptul că nu le pasă deloc de interesul superior al copiilor ci doar de interesele lor diabolice. Barnevernet a transformat lupta aceasta într-una de supraviețuire a lor și de distrugere a familiei Bodnariu. Intenția Barnevernet la această înfățișare este de a lua toți copiii definitiv, inclusiv pe bebelușul Levy Ezekiel și să-i împartă în familii surogat diferite, iar părinților să le acorde vizite doar câteva ore, de patru ori pe an.

Vă îndemnăm și vă cerem stăruitor să continuăm să-i susținem în rugăciune și post, pentru că lupta aceasta este tot mai aprigă. Punându-ne toată încrederea în Domnul nostru Isus Hristos, credem că forul de evaluare și decizie va înțelege că nu există nicio justificare să nu reîntregească familia Bodnariu imediat și necondiționat și vor da dovadă de competență, obiectivitate și luciditate în rezolvarea acestui caz spre un deznodământ fericit.

Acest lucru am dori să îl putem anunța în următorul comunicat oficial și nici nu vrem sa ne gândim măcar la o altfel de decizie și nici la consecințele ei…

Din nou, vă mulțumim pentru susținerea dumneavoastră în continuare! Domnul să vă răsplătească tuturor cu binecuvântările Sale și viață veșnică!

Pastor Cristian Ionescu, purtător de cuvânt

Echipa de organizare și inițiativă: Pastor Daniel Bodnariu, Steven Bonica, Peter Costea, Timotei Dinică, Pastor Cristian Ionescu, Vinicius Sabău, Dennis Stoia, Paul Susman, familia extinsă Bodnariu

Check Also

Socotelile din suflet – Florin Ianovici

ViaÈ›a se petrece între colÈ›ii nemiloÈ™i ai unei lumi crude care caută pe cine să …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *