Home / Familie / VIOREL IUGA: Rugaţi-vă pentru părinţii disperaţi!

VIOREL IUGA: Rugaţi-vă pentru părinţii disperaţi!

 

M-a contactat o mamă din diaspora aproape disperată. În ultima perioadă chiar nu mai ştie ce să facă. Zilnic, copiii vin de la şcoală foarte tensionaţi. Nu se mai înţelege cu ei, dar nici ei nu se mai înţeleg. Mereu sunt iritaţi, nervoşi, irascibili. Nu se mai pot juca, nu se mai pot atinge deoarece iese un adevărat scandal. M-a întrebat ce ar trebui să facă. Femeia se roagă, dar se vede depăşită de situaţie. Am sfătuit-o, cu bun simţ, să continue să se roage cu credinţă şi să facă doar ceea ce ştie că este bine. Nădejdea ei, la fel ca şi a noastră, trebuie să fie în ajutorul lui Dumnezeu.

M-am gândit că ar bine să împărtăşesc cu voi. Sper să vă rugaţi pentru familia aceasta şi pentru toţi cei care sunt în situaţii similare. Oare câţi părinţi se văd depăşiţi de situație şi chiar nu mai ştiu ce să facă? Ne rugăm bunului Dumnezeu să le lumineze mintea şi să îi întărească. Numai El îi poate ajuta să fie ce trebuie şi să ia decizii înţelepte.

În acelaşi, timp m-am întrebat: oare nu există un anume interes în spatele acestor copiii? Oare este ceva natural sau ceva provocat? Nu ştiu şi nici nu vreau să merg pe presupuneri. Totuşi, văzând ce se întâmplă în lume şi conştient de faptul că mulţi copii sunt „vânaţi”, aş vrea să vă chem la mai multă rugăciune pentru familiile care au copii. Să cerem Părintelui ceresc să îi ajute să ofere copiilor o educaţie biblică. Să cerem insistent ocrotire. Trăim într-o lume în care copiii sănătoşi, frumoşi şi inteligenţi sunt vânaţi. Sistemul este atât de complicat încât nu îi putem face faţă uşor. Şi nu este vorba doar de copiii mici. Ştim bine că şi cei mai mari sunt atacaţi. Domnul să ne ajute pe toţi părinţii să facem ce putem pentru a păstra copiii lângă El şi lângă noi!

Sursa: rodiagnusdei.wordpress.com

Check Also

Părinții, prestatori de servicii sau promotori ai Evangheliei?

Problema Mi s-a întâmplat de mai multe ori să aud de la diverse persoane că …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *