Home / Conferinte / CONFERINÈšA „ÃŽNCHINAREA CARE SCHIMBA NAÈšIUNEA” – 15-17 Aprilie 2016

CONFERINÈšA „ÃŽNCHINAREA CARE SCHIMBA NAÈšIUNEA” – 15-17 Aprilie 2016

La aceasta închinare vom avea invitat o persoana remarcabila- compozitor, lider de închinare, pianist È™i mai ales pastor senior – Kees Kraayenoord din Olanda.
Conduce o biserica începută în 2011 de la un grup de casa și acum are 1500 de membri și pana la 2000 de participanți. Am dori sa ne împărtășească din ceea ce a făcut Dumnezeu în viata lui.
Una din piesele remarcabile de pe albumul sau “Letting go” este „Let me lead you”, scrisa împreună cu Graham Kendrick.
„Am început sa conduc închinarea la grupul de tineri de la vârsta de 13 ani, în mansarda bisericii noastre. In acele zile am visat sa devin un lider de închinare, cum ar fi Graham Kendrick. Am ascultat muzica lui, am tradus melodiile sale în olandeză È™i astfel le-am putut cânta în biserică.
El a fost un astfel de model pentru mine. Așa că scrierea unui cântec împreună cu el a fost o experiență palpitantă.
Înainte de scrierea efectivă am împărtășit ceea ce se întâmplă în viața mea. I-am împărtășit îndoielile și temerile mele despre mutarea într-o alta parte a țării, chiar dacă ne-am simțit conduși de Dumnezeu să facem acest lucru.
A însemnat că a trebuit să părăsim prieteni buni È™i o parte a familiei, precum È™i biserica unde am fost pastor de închinare pentru multi ani. Vorbind despre „a da drumul” È™i „a renunÈ›a „a dus la „Let me lead you „, un cântec despre urmarea lui Cristos È™i încrederea în El de-a lungul întregului drum.”

Program conferința: clic aici

Mai multe DETALII: clic aici

Check Also

Conferinţa Bărbaţilor la Biserica Logos Baia Mare

Cu mare bucurie va anuntam ca in data de 23 Septembrie va avea loc conferinta …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *