Home / Conferinte / Conferința „De ce CRED” 2017

Conferința „De ce CRED” 2017

Temele vor fi prezentate de Dr. Livius PERCY

Dr. Livius Percy s-a născut în Cluj, într-o familie de credincioși baptiști. A studiat chimia la Universitatea „Babeș-Bolyai” din Cluj, absolvind în 1978. În 1981 s-a căsătorit cu Mariana Percy și s-a mutat în Statele Unite, unde a continuat studiile de chimie la University of Illinois, în Chicago, obținând titlul de doctor în științe în 1987. Apoi a lucrat în cercetare fundamentală și aplicată timp de 20 de ani. În prezent studiază pentru doctorat în apologetică la Southern Evangelical Seminary, în Charlotte, NC.

Din 1982 a început colaborarea cu Societatea Misionară Română, traducînd peste 40 de cărți și producănd emisiuni de radio. În 2004, după pensionarea Dr. Iosif Țon, a fost ales președinte al Societății Misionare Române și a dezvoltat lucrarea cu tinerii, atât în domeniul apologeticii cât și prin conferințe în universități seculare.

În 1990 a fost ordinat ca pastor și a slujit ca păstor al Bisericii Baptiste Române din Hickory, până în 2004, și, apoi, ca păstor al Bisericii Baptiste Române din Charlotte, din 2004 până în prezent.

În prezent este președintele Societății Misioare Române și directorul general al Editurii Cartea creștină. Este preocopat de apologetică și formare spirituală și de aceea organizează conferințe de apologetică pentru tineri în România și în Republica Moldova.

Este căsătorit cu Mariana Percy din 1981. Au o fiică Patricia, căsătorită cu Alex Farmartino, și au trei nepoți: Ezekiel Jonathan, Emma Grace și Maxwell Sever. Locuiesc în Charlotte, NC.

Sursa: www.facebook.com

Check Also

Conferința pentru familie, cu Lucian Oniga in 22 si 23 Septembrie

Vă invităm cu drag la ConferinÈ›a pentru familie, cu Lucian Oniga in 22 si 23 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *