Home / Stiri Externe / Viktor Orban lovește în plin: Ungaria nu are nevoie de niciun migrant. Migrația este o otravă și noi nu o vom înghiți

Viktor Orban lovește în plin: Ungaria nu are nevoie de niciun migrant. Migrația este o otravă și noi nu o vom înghiți

Premierul Ungariei, Victor Orban, spune că refugiaÈ›ii nu sunt bineveniÈ›i în È›ara sa, numindu-i „otravă” È™i „risc terorist”. AfirmaÈ›iile au fost făcute în cadrul unei conferinÈ›e de presă în care a fost acompaniat de omologul său austriac.

Orban, unul dintre cei mai independenți premieri ai blocului european, a spus că Ungaria nu are nevoie de migranți, nici în economie, nici în alte domenii.

„Ungaria nu are nevoie de niciun migrant pentru ca economia să funcÈ›ioneze È™i pentru ca populaÈ›ia să se susÈ›ină( din punct de vedere demografic -n.r.) sau pentru ca È›ara să aibă viitor”, subliniind că, din contră, „fiecare migrant reprezintă un pericol public È™i un risc terorist”.

„De aceea nu avem nevoie de o politică europeană comună în ceea ce priveÈ™te migraÈ›ia”, a mai adăugat. Orban a mai precizat că politicile în privinÈ›a migraÈ›iei trebuie să rămână la latitudinea fiecărei țări în parte. De asemenea, premierul maghiar a trimis o săgeată È™i spre Germania, È›ară care se È™tie că se confruntă cu o mare criză demografică.

„Cine are nevoie de migranÈ›i poate să-i ia, dar nu ne forÈ›aÈ›i È™i pe noi, nu avem nevoie de ei. Din punctul Ungariei de vedere, migraÈ›ia nu este o soluÈ›ie, ci o problemă…nu este un medicament, ci o otravă. Nu avem nevoie de ea È™i nu o vom înghiÈ›i”, a mai declarat el.

Sursa: www.activenews.ro

Check Also

Extrema dreaptă intră în parlamentul german – Eliza Vlădescu

După ziua de duminică, pieÅ£ele financiare din Europa, È™i nu numai, răsuflă încă o dată …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *