Home / Stiri Externe / SE CONSTRUIESTE “TEMPLUL LUI BAAL” IN LONDRA

SE CONSTRUIESTE “TEMPLUL LUI BAAL” IN LONDRA

O știre de ultima ora care a cuprins lumea evanghelica este construcția replicii unei porțiuni ale Templului lui Baal în mai multe orașe din lume, printre care si Londra. Aceasta replica 3D a structurii originale ce datează de mai bine de 2000 de ani va fi terminata pe data de 19 Aprilie 2016 și va fi expusa în Trafalgar Square, un loc de maxima importanta pentru populația britanica.

Acest monument de aproximativ 15 metri înălțime a fost distrus de mercenarii de la ISIS in timpul in care aceștia au asediat cetatea Palmira din Siria.

Oare își dau seama constructorii și rezidenții Londrei de ceea ce a reprezentat Templul lui Baal în istorie?! In acest templu se aduceau jertfe unui dumnezeu fals. Ritualul baalic presupunea ca adulții sa-și aducă ca și jertfe proprii lor nou-născuți.

Baalpalmyra
Țipetele bebelușilor urmau sa întrețină atmosfera în timp ce se desfășurau orgii sexuale și toate spre a spori fertilitatea “mamei pământ” și a aduce ploaia care le întreținea recolta câmpului.

Desigur ca comunitatea LGBT va îmbrățișa acest demers și nu va trece mult timp pana urâciunea păcatului va fi adusa la loc de cinste și în centrul Londrei.

Fie ca bunul Dumnezeu, cel adevarat sa ne tina pe noi în bratul Lui tare și sa ne răpească la Cer înainte de necazul cel mare pe care Dumnezeu Il va îngădui pe pământul însetat de păcat.

Sursa: mareabritanieevanghelica.org

Check Also

Extrema dreaptă intră în parlamentul german – Eliza Vlădescu

După ziua de duminică, pieÅ£ele financiare din Europa, È™i nu numai, răsuflă încă o dată …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *