Home / Stiri Externe / Noul director CIA desemnat de Trump: ,,Isus Hristos este singura soluție pentru lumea aceasta”

Noul director CIA desemnat de Trump: ,,Isus Hristos este singura soluție pentru lumea aceasta”

Presedintele ales Donald Trump a desemnat pe noul său șef CIA , Mike Pompeo. Un creștin evanghelic, Pompeo este o figură foarte respectată în comunitatea de securitate națională. El este, de asemenea, un veteran al armatei, și un fervent susținător pro-viață.

în urmă cu doi ani, Pompeo a dat un discurs la o biserică unde a spus că este necesar sa se i-a masuri cu musulmanii care cred că Islamul este „singura cale”, „Această amenințare pentru America este de la oameni care cred profund că Islamul este calea și lumina și singurul răspuns”, a spus Pompeo enoriașilor, potrivit TVPress.

„Acești oameni cred că este o obligatiune religiosă, pentru ei, să șteargă creștinii de pe fața pământului”, a adăugat el. „Ei urăsc pe creștini”, a spus el despre o mică minoritate din rândul musulmanilor.

Pompeo a sfătuit pe credincioși să ” ne rugam și să stăm fermi,  și să luptăm și să se asigure că noi știm că Isus Hristos este Salvatorul nostru și El este cu adevărat singura soluție pentru lumea noastră.”

În urma bombardamentelor de la Maratonul din Boston, din 2013, Pompeo a luat cuvantul in fata membrilor Casei Reprezentantilor pentru a face apel către liderii musulmani să denunțe actele de terorism comise în numele Islamului. „Au fost doar mai putin de două luni de la atacurile din Boston, iar în intervalul acestor  săptămâni, tăcerea liderilor musulmani a fost asurzitore”, a spus el.

Omitand să condamne astfel de atacuri, a afirmat el, face ca liderii musulmani sa devina „potențiali complici”, în atacuri. „Atunci când atacurile teroriste, cele mai devastatoare asupra Americii în ultimii 20 de ani, provin cu o majoritate covârșitoare de la oameni ale unei singure credințe și sunt efectuate în numele acestei credințe, o obligație specială cade asupra celor care sunt liderii acelei credințe”, a spus el.

Pompeo este, de asemenea, un om de afaceri abil, pornind de la Thayer Aerospace, l-a vândut și apoi s-a dus la Sentry International, o companie care face echipament pentru terenuri petroliere. Pompeo a votat, de asemenea, sa opreasca fondurile pentru Planned Parenthood, numind-o „cea mai mare furnizoare comercială de avorturi din Statele Unite ale Americii.”

Trump a afirmat într-o declarație că el a fost mândru să-l numească pe Pompeo ca director al CIA. „El a servit țara noastră cu onoare și și-a petrecut viața luptând pentru securitatea cetățenilor noștri.” Președintele ales a continuat: „El va fi un lider briliant și inexorabil pentru comunitatea noastră de informații pentru a asigura siguranța americanilor și a aliaților noștri. ”

Pompeo a spus că a fost onorat de oportunitatea de a servi și de a lucra alaturi de Trump „pentru a păstra America în condiții de siguranță.” „De asemenea, aștept cu nerăbdare să lucrez cu războinicii inteligentei Americii, care fac atat de mult pentru a proteja pe americani in fiecare zi.”

Sursa: rodiagnusdei.wordpress.com

Check Also

Extrema dreaptă intră în parlamentul german – Eliza Vlădescu

După ziua de duminică, pieţele financiare din Europa, și nu numai, răsuflă încă o dată …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *