Home / Stiri Externe / Lider musulman încearcă sa omoare familia unui pastor, dar…

Lider musulman încearcă sa omoare familia unui pastor, dar…

Liderul islamist a vrut să pună capăt lucrării de evanghelizare a musulmanilor.
ORIENTUL MIJLOCIU. – Al-Rashid a fost comandantul unui grup islamic radical, care a dorit să convertească toată lumea la Islam È™i să facă toate naÈ›iunile sa se supună la islam. Dupa ce a auzit povestiri de musulmani care au vorbit despre Mohamed È™i Isus, el a decis să creeze un grup de lucru pentru a monitoriza liderii creÈ™tini care au fost responsabili pentru asta.

Scopul a fost de a face pe acești oameni să se convertească la Islam sau sa fie uciși dacă refuza. A fost când a auzit de pastorul Paul, un fost musulman care acum conduce o lucrare de evanghelizare în diferite părți ale lumii. De fapt, Paul și echipa sa distribuie Biblii în mai multe limbi și contribuie la formarea bisericilor în case subterane în țările unde Evanghelia este interzisă.
După ce a urmărit paÈ™ii pastorului, Al-Rashid a făcut un plan de a ucide familia sa È™i apoi de a răpi liderul creÈ™tin, după care l-ar forÈ›a să se întoarcă la Islam. Toate încercările lui au eÈ™uat. „Am atacat de mai multe ori”, spune fostul extremist „, dar, în mod miraculos, a scăpat”.
Într-o noapte am mers la casa familiei pastorale cu dorința de a ucide pe toți, dar când am ajuns acolo am văzut ceea ce părea a fi mai mulți soldați sau bărbați înarmați peste tot, așa că am renunțat. Mai târziu, el a aflat că nimeni nu se alfa în afara casei în noaptea aceea, iar acest lucru l-a nedumerit.
Ceva timp mai târziu, Al-Rashid a constatat că familia pastorului se confrunta cu nevoi, inclusiv lipsa hranei necesare pentru copii. El a decis să trimită o femeie cu mancare otrăvita. Cu toate acestea, la jumătatea drumului a fost atacata de un câine și a fost grav rănita și niciodată nu a livrat pachetele.
Apoi, el a decis să trimită o a doua femeie cu ciocolata otrăvit copiilor pastorului Paul. Chiar și după ce au mâncat copii, au supraviețuit, dar fiica pastorului a devenit foarte bolnava și a fost internata în spital.
„Ma uitam, împreună cu alÈ›i doi bărbaÈ›i de departe, pentru a vedea dacă ea va muri în spital. Planul nostru a fost de a răpi corpul său „, spune Al-Rashid. Apoi sa întâmplat ceva neaÈ™teptat.
„Am văzut o minge de lumină ce a coborât din cer È™i sa odihnit în camera unde fiica ei a fost culcata, în stare de inconÈ™tiență”, își aminteÈ™te el. Fără a înÈ›elege ce se întâmplă, în mod clar si-a dat seama că o mână a ieÈ™it de mingea de lumină È™i a atins pe fiica pastorului. Fata a recăpătat cunoÈ™tinÈ›a È™i s-a ridicat imediat.
El explică faptul că imaginea mâinii avea o gaură È™i sânge ceea ce l-a impresionat. „Am tremurat de frică”, spune Rashid. „Am căzut.” După acest spectacol neobiÈ™nuit, liderul terorist a început să aibă probleme cu somnul.
De fiecare dată când închidea ochii imaginea mâinii ii revenea in minte. ÃŽntr-o noapte, umbra unui chip uman a apărut cu mâna È™i l-au întrebat de ce „predica”. „Mi-am pierdut pacea mea,” Al-Rashid.
Mi-am amintit atunci că am avut o Biblie în cameră, ce o citeam câteodată , pentru a critica creÈ™tinismul È™i a încerca să demonstrez superioritatea Islamului. El a deschis-o la întâmplare, ochii lui au căzut pe textul lui Ioan 1: 9-10: „Lumina aceasta era adevărata Lumină, care luminează pe orice om, venind în lume. El era în lume, ÅŸi lumea a fost făcută prin El, dar lumea nu L-a cunoscut.”
„In acel moment am înÈ›eles ca vorbea despre Isus”, spune el. El si-a dat seama că lumina era într-adevăr Isus, care a murit pentru el când a fost bătut în cuie si a fost dat pe cruce. Al-Rashid, a căutat pastorul È™i i-a spus totul. Spre surprinderea lui, el a primit o îmbrățiÈ™are de la liderul creÈ™tin, cu lacrimi pe fata lui, el a fost iertat.
In acea noapte, Al-Rashid si-a predat viața lui Isus Hristos și a fost născut din nou. Acum, își dedică viața pentru evanghelizarea musulmanilor. Lucra cu Bibles for Mideast (Biblii pentru Orientul Mijlociu) , împărtășește acum mărturia lui despre modul în care a fost atins de iubirea lui Dumnezeu.

Sursa: www.noticiacristiana.com

Check Also

Extrema dreaptă intră în parlamentul german – Eliza Vlădescu

După ziua de duminică, pieÅ£ele financiare din Europa, È™i nu numai, răsuflă încă o dată …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *