Home / Stiri Externe / Lider musulman încearcă sa omoare familia unui pastor, dar…

Lider musulman încearcă sa omoare familia unui pastor, dar…

Liderul islamist a vrut să pună capăt lucrării de evanghelizare a musulmanilor.
ORIENTUL MIJLOCIU. – Al-Rashid a fost comandantul unui grup islamic radical, care a dorit să convertească toată lumea la Islam și să facă toate națiunile sa se supună la islam. Dupa ce a auzit povestiri de musulmani care au vorbit despre Mohamed și Isus, el a decis să creeze un grup de lucru pentru a monitoriza liderii creștini care au fost responsabili pentru asta.

Scopul a fost de a face pe acești oameni să se convertească la Islam sau sa fie uciși dacă refuza. A fost când a auzit de pastorul Paul, un fost musulman care acum conduce o lucrare de evanghelizare în diferite părți ale lumii. De fapt, Paul și echipa sa distribuie Biblii în mai multe limbi și contribuie la formarea bisericilor în case subterane în țările unde Evanghelia este interzisă.
După ce a urmărit pașii pastorului, Al-Rashid a făcut un plan de a ucide familia sa și apoi de a răpi liderul creștin, după care l-ar forța să se întoarcă la Islam. Toate încercările lui au eșuat. „Am atacat de mai multe ori”, spune fostul extremist „, dar, în mod miraculos, a scăpat”.
Într-o noapte am mers la casa familiei pastorale cu dorința de a ucide pe toți, dar când am ajuns acolo am văzut ceea ce părea a fi mai mulți soldați sau bărbați înarmați peste tot, așa că am renunțat. Mai târziu, el a aflat că nimeni nu se alfa în afara casei în noaptea aceea, iar acest lucru l-a nedumerit.
Ceva timp mai târziu, Al-Rashid a constatat că familia pastorului se confrunta cu nevoi, inclusiv lipsa hranei necesare pentru copii. El a decis să trimită o femeie cu mancare otrăvita. Cu toate acestea, la jumătatea drumului a fost atacata de un câine și a fost grav rănita și niciodată nu a livrat pachetele.
Apoi, el a decis să trimită o a doua femeie cu ciocolata otrăvit copiilor pastorului Paul. Chiar și după ce au mâncat copii, au supraviețuit, dar fiica pastorului a devenit foarte bolnava și a fost internata în spital.
„Ma uitam, împreună cu alți doi bărbați de departe, pentru a vedea dacă ea va muri în spital. Planul nostru a fost de a răpi corpul său „, spune Al-Rashid. Apoi sa întâmplat ceva neașteptat.
„Am văzut o minge de lumină ce a coborât din cer și sa odihnit în camera unde fiica ei a fost culcata, în stare de inconștiență”, își amintește el. Fără a înțelege ce se întâmplă, în mod clar si-a dat seama că o mână a ieșit de mingea de lumină și a atins pe fiica pastorului. Fata a recăpătat cunoștința și s-a ridicat imediat.
El explică faptul că imaginea mâinii avea o gaură și sânge ceea ce l-a impresionat. „Am tremurat de frică”, spune Rashid. „Am căzut.” După acest spectacol neobișnuit, liderul terorist a început să aibă probleme cu somnul.
De fiecare dată când închidea ochii imaginea mâinii ii revenea in minte. Într-o noapte, umbra unui chip uman a apărut cu mâna și l-au întrebat de ce „predica”. „Mi-am pierdut pacea mea,” Al-Rashid.
Mi-am amintit atunci că am avut o Biblie în cameră, ce o citeam câteodată , pentru a critica creștinismul și a încerca să demonstrez superioritatea Islamului. El a deschis-o la întâmplare, ochii lui au căzut pe textul lui Ioan 1: 9-10: „Lumina aceasta era adevărata Lumină, care luminează pe orice om, venind în lume. El era în lume, şi lumea a fost făcută prin El, dar lumea nu L-a cunoscut.”
„In acel moment am înțeles ca vorbea despre Isus”, spune el. El si-a dat seama că lumina era într-adevăr Isus, care a murit pentru el când a fost bătut în cuie si a fost dat pe cruce. Al-Rashid, a căutat pastorul și i-a spus totul. Spre surprinderea lui, el a primit o îmbrățișare de la liderul creștin, cu lacrimi pe fata lui, el a fost iertat.
In acea noapte, Al-Rashid si-a predat viața lui Isus Hristos și a fost născut din nou. Acum, își dedică viața pentru evanghelizarea musulmanilor. Lucra cu Bibles for Mideast (Biblii pentru Orientul Mijlociu) , împărtășește acum mărturia lui despre modul în care a fost atins de iubirea lui Dumnezeu.

Sursa: www.noticiacristiana.com

Check Also

Extrema dreaptă intră în parlamentul german – Eliza Vlădescu

După ziua de duminică, pieţele financiare din Europa, și nu numai, răsuflă încă o dată …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *