Home / Stiri Externe / Justiția belgiană eliberează un terorist care s-a lăudat că a decapitat un creștin.

Justiția belgiană eliberează un terorist care s-a lăudat că a decapitat un creștin.

 

Un judecator din Bruxelles a decis sa lase in libertate un barbat condamnat pentru terorism si care a marturisit intr-o convorbire telefonica, la care instanta inca nu a avut acces, ca a decapitat o persoana in Siria.
Iliass Khayari a fost condamnat saptamana trecuta de tribunalul corectional din Bruxelles la cinci ani de inchisoare, dintre care jumatate cu suspendare, pentru participarea la activitati teroriste, relateaza luni cotidianul flamand Het Laatste Nieuws, citat de agentia EFE.

Judecătorul a vrut să fie multicultural? Procuratura federala a cerut sa fie incarcerat imediat, dar judecatorul a decis sa fie lasat in libertate in asteptarea condamnarii definitive, care insa nu va putea fi pronuntata mai devreme de cateva luni daca acuzatul va inainta recurs.

Cotidianul citat a intrat in posesia unei conversatii telefonice in care Iliass Khayari, in varsta de 25 de ani, ii spune interlocutorului ca victima sa “era un eretic”. “I-am taiat capul”, a mai spus el conform sursei citate.

A fost deschisa si o investigatie paralela privind decapitarea marturisita, fapta ce ar putea fi judecata intr-un proces separat.

Sursa: infocrestin.com

Check Also

Extrema dreaptă intră în parlamentul german – Eliza Vlădescu

După ziua de duminică, pieÅ£ele financiare din Europa, È™i nu numai, răsuflă încă o dată …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *