Home / Stiri Externe / „Iata de ce va URAM si ne luptam cu voi”. Jihadistii ISIS au dat publicitatii SASE motive care ii determina sa-i UCIDA pe europeni

„Iata de ce va URAM si ne luptam cu voi”. Jihadistii ISIS au dat publicitatii SASE motive care ii determina sa-i UCIDA pe europeni

 

ISIS a publicat, in cel mai recent numar al revistei Dabiq, editata de organizatia terorista, motivele pentru care ii urasc pe occidentali/europeni.

„Spargeti crucea”, scrie pe prima pagina a revistei de propaganda a jihadistilor. In editorial, sunt insirate motivele „pentru care va uram si ne luptam cu voi”.

isis
„In primul rand, si cel mai tare, va uram pentru ca sunteti necredinciosi. Voi respingeti unicitatea lui Allah, indiferent daca realizati sau nu”, scrie editorialistul ISIS.

Apoi sunt insirate inca sase motive care starnesc ura jihadistilor la adresa occidentalilor/europenilor. Acestia sunt „liberali”, „atei”, comit „crime impotriva Islamului” si „crime impotriva musulmanilor” si invadeaza „pamanturile noastre”.

„Cat timp va mai ramane un centimetru de pamant pe care sa il revendicam, jihadul va continua sa fie o obligatie a fiecarui musulman”, se mai afirma in articol, citat de Daily Mail.

isis2
Revista nu uita sa laude ispravile jihadistilor din Europa, de la afganul care a atacat cu toporul in Germania pana la masacrul de la Nisa. Dabiq afirma ca operatiunile au fost efectuate de „soldati ascunsi ai Califatului” si omagiaza „martiriul celor 12 soldati ai Califatului care a dus la moartea si la ranirea a peste 600 de cruciati”.

In articolul „Spargeti crucea”, se afirma ca „diferenta clara dintre musulmanii si deviantii evrei si crestini este ca musulmanilor nu le este rusine sa se supuna legilor care le-au fost trimise de Domnul”.

isis3

Sursa: www.aktual24.ro

Check Also

Extrema dreaptă intră în parlamentul german – Eliza Vlădescu

După ziua de duminică, pieÅ£ele financiare din Europa, È™i nu numai, răsuflă încă o dată …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *