Home / Stiri Externe / Fost secretar de stat al SUA s-a rugat pentru ca americanii sa se intoarca inapoi la Dumnezeu

Fost secretar de stat al SUA s-a rugat pentru ca americanii sa se intoarca inapoi la Dumnezeu

 

Un fost secretar de stat al Statelor Unite a inaltat o rugaciune prin care ii implora pe americani sa se intoarca la Dumnezeu, pentru ca tara sa aiba liniste, pace si unitate.
Condoleezza Rice, care a fost secretar de stat in timpul presedintelui George W. Bush, a participat la serviciul de inchinare al Bisericii Prezbiteriene din Menlo Park, California, relateaza Blaze, citat de Acontecer Cristiano.
Rice s–a rugat pentru victimele violentei din ultimele saptamani care au avut loc in diferite orase ale Srarelor Unite si si-a manifestat increderea ca autoritatile vor aplica legea si vor proteja oamenii nevinovati.
In rugaciune, Condoleezza Rice a cerut iertare in numele Statelor Unite pentru „prejudecatile trecutului in ceea ce priveste sclavia”.
„Iarta-ne pentru trecutul intunecat si pentru durerea pe care am cauzat-o multor oameni. Sunt umbre care inca mai exista si-n prezent si nu vrem sa le ascundem”, a spus ea.
„Tata Ceresc, acesta nu este viitorul pe care ni-l dorim pentru tara noastra. Noi nu vrem ca aceasta divizare sa acapareze viitorul nostru si viitorul copiilor si nepotilor nostri. Inaltam rugaciunea noastra catre Tine, pentru ca oamenii sunt slabi si neajutorati, dar stim ca Tu ai raspunsuri si poti rezolva orice situatie. Ca natiune si ca popor, trebuie sa ne intoarcem din nou Iisuse in bratele Tale care ne primesc cu caldura iubitoare, caci Tu ne iubesti si vrei sa fim ai Tai”.
„Sunt increzatoare ca in intreaga lume crestinii vor fi niste instrumente care aduc pacea si reconcilierea. Aceste lucruri, le cerem in numele Domnului si Mantuitorului nostru Iisus Hristos. Amin”, si-a incheiat rugaciunea Rice.

 

Sursa: dininimapentrutine.wordpress.com

Check Also

Extrema dreaptă intră în parlamentul german – Eliza Vlădescu

După ziua de duminică, pieÅ£ele financiare din Europa, È™i nu numai, răsuflă încă o dată …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *