Home / Stiri Externe / Extrema dreaptă a ieșit în stradă la Berlin împotriva lui Merkel: Nu Islamului pe pământ german!”

Extrema dreaptă a ieșit în stradă la Berlin împotriva lui Merkel: Nu Islamului pe pământ german!”

 

Mii de protestatari de extrema dreapta au strigat sambata la Berlin impotriva „islamului pe teritoriul german”, furiosi pe politica usilor deschise pentru migranti initiata de Angela Merkel.

Multimea a protestat in fata resedintei oficiale a cancelarului german, sustinand ca se afla acolo pentru a proteja „cultura, identitatea si patrimoniul tarii”. Cei mai multi dintre manifestanti s-au descris ca fiind „patrioti” si nu rasisti, noteaza Express.
La locul ales de acestia pentru protest au intalnit o multime de protestari antifascisti, de aproximativ 4500 de persoane, incaierarea dintre cele doua grupuri fiind inevitabila. Politia a intervenit insa la fata locului pentru a mentine ordinea, formand un cordon intre cele doua tabere.

anti-islam-german
Protestatarii de extrema dreapta au afisat pancarte pe care scria „Nu islamului pe pamant german” si „Merkel trebuie sa plece”, in mijlocul unei mari de steaguri germane.

Sursa: napocanews.ro

Check Also

Extrema dreaptă intră în parlamentul german – Eliza Vlădescu

După ziua de duminică, pieÅ£ele financiare din Europa, È™i nu numai, răsuflă încă o dată …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *