Home / Stiri Externe / Curte germana de Judecata: Musulmanii nu au incalcat legea prin instaurarea „Politiei Sharia”

Curte germana de Judecata: Musulmanii nu au incalcat legea prin instaurarea „Politiei Sharia”

O Curte germana a judecat ca un grup de islamisti care au format „Politia Sharia” prin intermediul caruia se asigura ca legile islamiste sunt aplicate si se respecta, nu au fost gasiti vinovati pentru ca au fortat cetateni germani sa respecte legile lor cu forta.
Musulmanii umblau cu veste portocalii fosforescente pe care era inscriptionat in limba engleza „Shariah Police”, constituindu-se practic o unitate paramilitara. Legea din Germania spune ca o uniforma trebuie sa „incite la miscari sociale de amploare”, sa „incite la violenta” sau sa aiba „efect intimidant” pentru ca cineva sa poata fi pedepsit pentru incalcarea legii.

Judecatorii au citat un martor care a declarat explicit ca „a crezut cu tarie ca acestea erau costume pentru o petrecere a burlacilor.”, conform RT.

Curtea a spus de asemenea ca politia din orasul Wuppertal nu a gasit nicio intentia criminala dupa cercetarile facute asupra membrilor gruparii „Shariah Police”.

Decizia Curtii inca nu a fost pusa in aplicare si poate fi atacata de catre procurorul-sef al land-ului german din care Wuppertal face parte.

Sursa: www.9am.ro

Check Also

Extrema dreaptă intră în parlamentul german – Eliza Vlădescu

După ziua de duminică, pieÅ£ele financiare din Europa, È™i nu numai, răsuflă încă o dată …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *