Home / Stiri Externe / Cei mai cunoscuți activiști pro avort au primit Medalia Libertății! Bill și Melinda Gates, cuplul care pompează milioane de dolari către rețeaua Planned Parenthood și vrea reducerea populației prin vaccinuri, decorați de Obama

Cei mai cunoscuți activiști pro avort au primit Medalia Libertății! Bill și Melinda Gates, cuplul care pompează milioane de dolari către rețeaua Planned Parenthood și vrea reducerea populației prin vaccinuri, decorați de Obama

Doi dintre cei mai cunoscuți activiști pro avort din SUA au fost premiați de președintele Barack Obama cu Medalia prezidențială a Libertății.

Bill È™i Melinda Gates, unii dintre cei mai vocali activiÈ™ti pro avort au primit din partea liderului de la Casa Albă cea mai importantă distincÈ›ie acordată de preÈ™edintele Americii „unor personalități care au avut contribuÈ›ii decisive în promovarea securității È™i intereselor naÈ›ionale ale Statelor Unite, a păcii mondiale ori a culturii americane, prin acÈ›iuni semnificative publice sau private”. Și, probail, Obama consideră că acivitatea pro avort a celor doi soÈ›i face parte din aceste „contribuÈ›ii”.

Melinda Gates se declară o catolică practicantă, dar uită de religie când vine vorba să finanțeze proiecte care vin in contradicție cu doctrina Bisericii. Bill Gates se consideră unul dintre cei mai mari filantropi, dar a fost acuzat în pentru campaniile si declaratiile în care susținea reducerea populației prin vaccinuri.

Cifrele arată că Fundația Gates a donat controversatei rețele de clinici în care se fac avorturi, Planned Parenthood of America, precum și celor de la International Planned Parenthood Federation peste 71 de milioane de dolari in perioada 2009-2013. În plus, Fundația Gates a fost generoasă și cu Marie Stopes International, în conturile căreia au intrat peste 46 de milioane de dolari numai in 2012.

În 2012, Melinda Gates a fost ținta unui tir de critici pentru faptul că a promovat intens avortul și controlul populației in cadrul unei reuniuni internaționale. Mai mult, ea a fost chiar gazda unei reuniuni privind planificarea familială, la Londra, reuniune la care au luat parte două dintre cele mai improtante grupări pro avort din lume, UN Population Fund și International Planned Parenthood Federation.

Sursa: www.activenews.ro

Check Also

Extrema dreaptă intră în parlamentul german – Eliza Vlădescu

După ziua de duminică, pieÅ£ele financiare din Europa, È™i nu numai, răsuflă încă o dată …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *