Home / Stiri Externe / Canada a legalizat relațiile sexuale între oameni și animale

Canada a legalizat relațiile sexuale între oameni și animale

 

Actele sexuale cu animale sunt legale în Canada, atâta vreme cât nu există penetrare între cele două părți, a decis Curtea Supremă a acestui stat, informează The Independent.

Decizia a venit ca urmare a unui caz în care un bărbat fusese condamnat ca urmare a 13 acuzații de molestare sexuală a fiicelor sale vitrege. Între acestea era și acuzația că a încercat să-și forțeze câinele să întrețină relații sexuale cu una dintre fiice, dar a eșuat.

ReprezentanÈ›ii legali ai bărbatului au argumentat că „bestialitatea”( zoofilia) se referă direct la cazurile în care există penetrare între om È™i animal È™i că nu defineÈ™te toate legăturile sexuale cu patrupedele.

Astfel, Curtea a decis că „penetrarea” este esenÈ›a infracÈ›iunii pedepsită de Codul Penal È™i în lipsa acesteia, nu se poate vorbi de bestialitate.

Conform informațiilor prezentate în cadrul procesului, individul punea unt pe organele genitale ale fiicelor sale victime și obliga câinele familiei să-l lingă, în timp ce el filma toată scena.

Acesta a a încercat să convingă câinele să întrețină relații sexuale cu una din fiicele sale, dar a eșuat. Curtea Supremă de Justiție a Canadei a decis că totul e legal. Din cei opt judecători, doar unul a considerat că zoofilia, indiferent că implică sau nu penetrare, nu este în regulă. Parlamentul trebuie să introducă în lege noua definiție a zoofiliei.

Tatăl vitreg denaturat ispășeÈ™te o condamnare de 16 de ani pentru faptele sale, dar acum a fost achitat de acuzaÈ›ia de „bestialitate”.

Canada este una dintre cele mai liberale țări ale lumii. După ce a legalizat căsătoriile între homosexuali È™i adopÈ›ia de copii către aceÈ™tia, Parlamentul se pregăteÈ™te să introducă o legislaÈ›ie care pedepseÈ™te „discriminarea de gen”. Cu alte cuvinte, e vorba despre măsuri care să protejeze persoanele care cred că „genul” lor nu este identic cu sexul biologic cu care s-au născut.

Recent, televiziunea de stat a Canadei a difuzat un documentar în care È™i-a propus să demonteze „preconcepÈ›ii greÈ™ite despre pedofili”.

Sursa: http://www.activenews.ro/

Check Also

Extrema dreaptă intră în parlamentul german – Eliza Vlădescu

După ziua de duminică, pieÅ£ele financiare din Europa, È™i nu numai, răsuflă încă o dată …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *